13 Φεβ 2012

Ημερολόγιο

Βέβαια, αντίθετα με αυτό που πιστεύει ο άστεγος της φωτογραφίας, η υπομονή δεν αρκεί για να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής του πρός το καλύτερο


Είναι αλήθεια πως σε αυτό το σημείο που τον έχουνε φέρει τον λαό της Ελλάδας, μετράει τις μέρες που περνούν μια μια, αργά και βασανιστικά, βλέποντας την ζωή του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Τα εγκληματικά διλήμματα, οι τραμπουκισμοί, οι φοβέρες, που πάνε χέρι χέρι με την εξαθλίωση και την καταπίεση ενός ολόκληρου λαού(και δεν είμαστε ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος) και το σοκ, είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτοί κυβερνούν.
Και γύρω οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα που το πράγμα δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο, κι όμως, κάθε μέρα η κρίση ΤΟΥΣ μας σπρώχνει βαθύτερα στο πηγάδι χωρίς πάτο.
Μετράμε μέρες λοιπόν, όμως μερικοί από εμάς δεν μετράμε παθητικά τις μέρες που απομένουν σε εμάς, αλλά τις μέρες που απομένουν σε αυτούς, τις μετράμε και κάνουμε ότι μπορούμε για να τους τις λιγοστέψουμε.

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

4 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο ρε πόε. Λίγη αισιοδοξία ρε γμτ. Έχουν υποστεί μεγάλα ρήγματα, συνεχίζουμε σταθερά, δυνατά και αταλάντευτα. Κι ας λένε μερικοί... Πάντα κάποιοι θα λένε.
    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οικοδομε
    το τριημερο
    παρα τις οποιες αντιδρασεις της πλουτοκρατιας και των τσατσων της πηγε καλα
    οι μεσα, δειχνουν οτι τον φοβουνται τον λαο
    ακομα και τωρα που στο συνολο του ειναι ανοργάνωτος, αποπροσανατολισμενος και φοβισμένος.

    Πρεπει να κανουμε οτι μπορουμε για να τον μετατρεψουμε σε οργανωμενο, αποφασισμένο και συνειδητοποιημένο.

    Και μετα ποιος μας πιάνει...

    ...ο πόλεμος...

    ...αλλα ποτε μας λυγισε ο πολεμος εμας τους κομμουνιστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 199 μείνανε ...

    Χε χε !

    Ωραίο, πολύ ωραίο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...