22 Οκτ 2012

Σκουριές:ΜΑΤ και χημικά εναντίον πολιτών (και πάλι!)



Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας εγινε μέχρι το δάσος των Σκουριών από κάτοικους και φορείς της ευρύτερης περιοχής. Επεισόδια με χημικά. Στις 21 οι προσαγωγές. Τραυματίας αστυνομικός


Συνεχίστηκαν και χτες Κυριακή οι αντιδράσεις για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική. Κάτοικοι και φορείς της πόλης συγκεντρώθηκαν και έκαναν πορεία μέχρι το δάσος των Σκουριών το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Όταν έφτασαν χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με την πρώτη να πραγματοποιεί καθιστική διαμαρτυρία στο σημείο Χοντρό Δέντρο και τη δεύτερη να κατευθύνεται προς το δάσος. 

Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά από έγγραφο του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προς το δασαρχείο Αρναίας σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να υπογραφεί πρωτόκολλο εγκατάστασης και υλοτόμησης με την εταιρεία "Ελληνικός Χρυσός" για την υλοτόμηση δάσους στις Σκουριές. Πηγη 

Aπιστευτα επεισοδια βιας απο τα ΜΑΤ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...