9 Οκτ 2012

LIVE- Eπεισόδια και πάλι στο Σύνταγμα!

15:54 Μπλοκ διαδηλωτών αποχωρούν από την Αμαλίας προς Παν/μίου ενώ στην κάτω πλευρά συνεχίζεται ο πετροπόλεμος
15:49 Σοβαρά επεισόδια ΤΩΡΑ στο Σύνταγμα. Πέτρες κατά αστυνομικών από τους κουκουλοφόρους
15:47 Ομάδες κουκουλοφόρων έχουν παρεισφρήσει μέσα στην ειρηνική διαδήλωση, ωστόσο τα επεισόδια δεν έχουν πάρει προς το παρόν μεγάλη έκταση.
Συνεχης ανανεωση απο news 247 

Live stream by Ustream

5 σχόλια:

  1. Στην πραγματικότητα δεν έγινα επισόδεια. Εκτός αν θεωρήσουμε τέτοια δύο κρότου-λάμψης και ένα δακρυγόνο. Σημερα δεν μπρούσαν να γίνουν επισόδεια! Ο συντριπτικός όγκος των διαδηλωτών ήταν στα μπλοκ του ΠΑΜΕ και κατά συνέπεια απουσίαζε ο όγκος των ανοργάνωτων διαδηλωτών που χρησιμεύει σαν μαξιλαράκι για τέτοιου είδους "εκδηλώσεις". Μεγαλειώδης η διαδήλωση του ΠΑΜΕ. Αν οι μίσοι από αυτούς έιχαν ψηφήσει και ...ΚΚΕ στις εκλογές, το 15% το είχαμε στην κωλότσεπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TRASH: Πολύ σημαντική η καταγραφή που κάνεις.

      Γιατί, τα κανάλια "μας", περί άλλων, φυσικά, τυρβάζουν ...

      Διαγραφή
  2. TRASH

    Κι εγω ετσι ακουσα, απο ανθρωπους που κατεβηκαν,αλλα τα ΜΜΕ ως συνηθως υπερβαλλουν!
    Χαρηκα παντως με την ειδηση της ''μεγαλειώδους διαδήλωσης'' του ΠΑΜΕ και ας ελπισουμε οτι η συνεχεια θα δικαιωσει τη πολιτικη του ΚΚΕ που και προτασεις εχει και ξερει να διεκδικει με πραξεις, οχι με λογια οπως καποιοι αλλοι...που ονειρευονται εξουσιες a la..Πασοκ! :)
    Διαβασες, ισως, το αρθρο του Τσιπρα στην Guardian;

    http://e-globbing.blogspot.se/2012/10/guardian.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως έγραψα και αλλού, Ανταρσύα είδα (και κάμποσους μάλιστα) Σύριζα δεν είδα.
    Θαρρώ πως πολλοί απ' αυτούς που αναφέρει πιο πάνω ο Τρας, κατεβαίνουν στις πορείες με το ΚΚΕ για ... σιγουριά έναντι χημικών και ξύλου.
    Π.χ. πέτυχα δυο συναδέλφους μέσα στο μπλοκ του ΠΑΜΕ που ούτε στις εκλογές του επιμελητήριου ψηφίζουν ΕΣΚ (καρατσεκαρισμένο)και ούτε καν για φιλοΚΚΕ δεν τους έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. spiral architect

    Μαλλον ετσι εξηγειται το γιατι δεν παιρνουμε το ..15% που ελεγε ο ΤRASH πιο πανω! Μετα απο τη διαδηλωση δλδ. ουτε που μας ειδαν, ουτε που μας ξερουν! ;(

    Oι Συριζαιοι, φαινεται, εφυγαν νωρις νωρις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...