4 Οκτ 2012

Συλλαλητήρια, εισβολή στο Πεντάγωνο, κ.α ειδήσεις!


  • Η ατζεντα σημερα ειναι γεματη απο...συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα που διοργανώνονται σήμερα, Πέμπτη, απο το ΚΚΕ, αντιδραση στα νέα μέτρα  σφαγης του λαου. Η κεντρική συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα στα Προπύλαια, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις της χώρας.

  • Εισβολή στο Πεντάγωνο από περιπου περίπου 450 εργαζομενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, σημερα το πρωι. Οι εργαζόμενοι που διεκδικούν τα δεδουλευμένα 6 μηνών, συγκεντρωθηκαν έξω από το υπουργείο Αμυνας και αργοτερα εισέβαλαν στο χώρο, αφού σήκωσαν τα ρολά ασφαλείας της πύλης, ενώ στη συνέχεια συγκεντρωμένοι παραβίασαν την κεντρική πύλη του υπουργείου και μπηκαν στον χώρο, φωναζοντας «Φτάνει πια η κοροϊδία!». Λιγη ωρα μετά την εισβολή, εμφανίστηκε στην είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος, που επιχείρησε με μία ντουντούκα να τους μιλήσει. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν φωνάζοντας και γιουχάροντας. Κάποια στιγμή που επικράτησε ηρεμία, ο Κωσταράκος ζήτησε να μάθει για ποιο λόγο έσπασαν τα ρολά και οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν εκ νέου σε φωνές: «φύγε, φύγε». Τελικά, ο Κωσταράκος αποχώρησε. Τα ΜΑΤ εκαναν έφοδο με γκλομπ και έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν τους εργαζόμενους με αποτελεσμα να υπαρξουν συμπλοκές, τραυματισμοι και δεκάδες προσαγωγές εργαζομένων απο την αστυνομια.. Τα ΜΜΕ βεβαια μιλησαν για πρωτοφανες περιστατικο, ομως το να είσαι απλήρωτος ...6 μήνες και να σου δίνουν ΜΟΝΟ 4 μεροκάματα το μήνα, δεν θεωρειται απο τους ...κυριους αυτους...πρωτοφανες!! Δεν θα μου κανει εντυπωση ν ακουσω απ αυτους και το κλασσικο «Δεν εχουν ψωμί; Ας φάνε παντεσπάνι »!
  •  

  • «Είναι χλευαστική η αντιμετώπιση μας», καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κ. Στεφανόπουλος. «Η κυβέρνηση ρίχνει τις ευθύνες στους Αραβολιβανέζους και τους Γερμανούς και οι Αραβολιβανέζοι και οι Γερμανοί στην κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία είναι σε απόγνωση. Είναι απλήρωτοι έξι μήνες. Πολλοί έχουν διαλύσει τις οικογένειές τους. Άλλοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τα χρέη. Δεν έχουμε που να πάμε. Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε».Γυρω στις 12:00 το μεσημέρι ο κύριος όγκος των διαδηλωτών βγηκε απο το προαυλιο του υπουργείου, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα τις Λ. Μεσογείων. Πρόθεσή τους στη συνέχεια, ήταν να κάνουν πορεία προς τη ΓΑΔΑ όπου όλοι οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν με κλούβες της Αστυνομίας. (Πηγη)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...