28 Οκτ 2012

Μία ώρα μπροστά, πολλά χρόνια πίσω...



Παει καιρος που δεν καταλαβαινω τι γιορταζει, πια, η σημερινη Ελλαδα των μνημονιων σε καθε εθνικη επετειο, που ουτε ...εθνικη ειναι, γιατι δεν γιορταζει ..''συσσωμο το εθνος'', παρα μονο οι ..βολεμενοι του εθνους, αλλα ουτε επετειος ειναι, γιατι καποιοι προσπαθουν καθε χρονο να μας κανουν να ξεχασουμε περι τινος πραγματικα προκειται!


Θεωρητικα, βεβαια, ο καθενας ειναι ..«ελευθερος» να γιορτασει ο τι θελει και υποτιθεται οτι το διασκεδαζει τοσο ωστε παρελαυνει και σαν...προβατο, αρκει να μην διαμαρτυρεται για τη ...δημοκρατια τους, η οποια φετος φανηκε οχι μονο.....ξυπόλητη, αλλα, ...αναζητειται καπου μεταξυ της συλληψης του Κωστα Βαξεβανη, της εμφανισης του στρατου και παλι στους δρομους για πρωτη φορα απο το '74 και του ολου σκηνικου που θυμιζει στη πιο τραβηγμενη περιπτωση καποια ταινια του...James Bond, (που οπως εμαθα εχει και πρεμιερα σημερα!) και στη πιο ρεαλιστικη της, σκετη...χουντα που προσπαθει να κρυφτει πισω απο....δακτυλα που δεν τα λες και ..λεπτα!


Xρονια σας πολλα λοιπον, εκει στο Νοτο, (αν  βεβαια γιορταζετε), και προπαντων σας παρακαλουμε μη  ...διαλύετε όσα χτίσαμε με ψέμματα, oπως λεει και το τραγουδι!


2 σχόλια:

  1. Άντε καλές μη μας ... δουλεύεις εσύ εκεί στον Βορρά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Eγω ειμαι πολυ μακρια, εχετε αλλους πολυ πιο κοντα σας...

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...