25 Νοε 2012

14η Διεθνής Συνάντηση ΚΚΕ

Ψήφισμα αλληλεγγύης στο ΚΚΕ και τους Ταξικούς Αγώνες στην Ελλάδα

«Τα κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα που συμμετείχαμε στην 14η Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων που πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό από 23-25 Νοέμβρη 2012 και υπογράφουμε αυτό το κείμενο εκφράζουμε την ταξική αλληλεγγύη μας με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας (ΚΚΕ), με τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που πρωτοστατούν στους μεγάλους αγώνες των τελευταίων χρόνων για να μην πληρώσουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης οι εργαζόμενοι και να ανοίξει ο δρόμος της ανάπτυξης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων. Δρόμος, που προϋποθέτει τη σύγκρουση και ρήξη με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, με την κυριαρχία των μονοπωλίων, για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού.

Οι μεγάλοι ταξικοί αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται στην Ελλάδα δίνουν δύναμη στο παγκόσμιο εργατικό ταξικό κίνημα, δίνουν ελπίδα και κουράγιο κι έχουν τη συμπαράσταση εκατομμυρίων εργαζομένων σε όλον τον κόσμο.

Σύντροφοι !

Συνεχίστε σταθερά και δυναμικά στο δρόμο της ταξικής πάλης !

Ζήτω ο μαρξισμός – λενινισμός και ο προλεταριακός διεθνισμός !

Ζήτω τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Βηρυτός, 25 Νοεμβρίου 2012»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...