19 Νοε 2012

Λαϊκή Επιτρ. Καλλιθέας: Κάτω οι τραμπουκισμοί της Χ.A εναντίον ασθενών!

Φωτό από παλιότερη κινητοποίηση της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας


Κινητοποίηση στο υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ (πρώην ιατρεία του ΙΚΑ) στην Καλλιθέα πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας η  Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και οι Επιτροπές Αγώνα Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Καταγγέλλουν τα κρούσματα τραμπουκισμού και ανοιχτής τρομοκρατίας από μέλη της Χρυσής Αυγής, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, με πιο πρόσφατο περιστατικό την εισβολή τους στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, όπου ζητούσαν από τους ασθενείς χαρτιά για το αν έχουν ελληνική υπηκοότητα ή όχι.

Με εξόρμηση έξω από το υποκατάστημα, αλλά και μέσα, σε ασθενείς και γιατρούς, κάλεσαν σε συσπείρωση με τις αγωνιστικές δυνάμεις και σε πάλη για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι λαικές οικογένειες, μαζί με τους μετανάστες εργαζόμενους, καθώς κοινός εχθρός όλων είναι η αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και της ΕΕ. Τους καλούν να απομονώσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που είναι ένας ύπουλος τρομοκρατικός μηχανισμός, που χρησιμοποιείται ενάντια στους νέους και τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε και με τον αναπληρωτή διευθυντή του υποκαταστήματος.

Κινητοποίηση και στη ΔΕΗ Καλλιθέας

Νωρίτερα παρέμβαση και στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλλιθέα πραγματοποίησαν οι Επιτροπές Αγώνα από Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, καταγγέλλοντας τις δεκάδες χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε λαϊκές οικογένειες και απαιτώντας κατάργηση του χαρατσιού. Επίσης, κατέθεσαν στο Πρωτόκολλο πληρωμένους λογαριασμούς του ρεύματος χωρίς να έχει πληρωθεί το τέλος ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...