14 Νοε 2012

(Ολα τα´χαμε) H στράτευση των γυναικών..έλειπε!


Tο νομοσχέδιο του υπ. Εξωτερικών σχετικά με την κύρωση σύμβασης για την εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών έγινε δεκτό, κατά πλειοψηφία, ενω η Χρυσή Αυγή διεφώνησε, εκτιμώντας ότι επιδίωξη της ρύθμισης είναι η διεύρυνση των προνομίων των ήδη προνομιούχων γυναικών.

Τον λόγο μάλιστα πήρε η βουλευτής του κόμματος Ελένη Ζαρούλια, για να σημειώσει ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα έπρεπε να ασχολείται με τις διακρίσεις κατά των Ελληνίδων ειδικά, αναφέροντας ως παράδειγμα τις μητέρες που μένουν άνεργες εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών και εκείνες που τα παιδιά τους αποκλείονται από παιδικούς σταθμούς επειδή τη θέση τους έχουν «καταλάβει» παιδιά παράνομων μεταναστών μόνο και μόνο επειδή δηλώνουν μηδενικό εισόδημα.

Ζήτησε μάλιστα την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18 τους χρόνια, κατι που ειχε ξαναζητησει και στο παρελθον, εκτιμώντας ότι η σημερινή κατάσταση συνιστά «διάκριση» εις βάρος τους...

------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Αυτο, βλεπουν αυτοι ως....«διάκριση »στην Ελλαδα; !!) 

4 σχόλια:

  1. Eγινε ψιλοχαμός στο τουήτερ με το #gynaikes_sto_strato, το είδες; :-)


    Μike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mike

      Tα ειδα, τα ειδα! Μερικα ηταν εξυπνα, άλλα παλι ηταν πολυ ..κρυα και
      σεξιστικα!
      Βρηκαν ευκαιρια καποιοι να βγαλουν τα απωθημενα τους κατα των γυναικων σε ενα θεμα που δεν χωραει διαχωρισμους, επειδη σαν προταση ειναι βλακωδης και διπλα προκλητικη αφου προερχεται και απο τη ΧΑ!

      Διαγραφή
  2. Λυπάμαι αλλά είναι πολύ σεξιστικά αυτά που γράφετε για τις γυναίκες στο στρατό. Η θέση της γυναίκας είναι στην κουζίνα. #gynaikes_sto_strato
    (τουίτ του πιτσιρίκου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...