9 Νοε 2012

Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί !

«Οι πολιτικοί εκφραστές του κεφαλαίου με το εργαλείο του κρατικού προϋπολογισμού ολοκληρώνουν τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας. Μπορούμε να τους σταματήσουμε».
ΟΓΕ


«Την Κυριακή η κυβέρνηση με την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού συμπληρώνει και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Με το εργαλείο του κρατικού προϋπολογισμού, προσφέρουν στα μονοπώλια έξοδο από την κρίση τσακίζοντας ακόμα περισσότερο την τιμή της εργατικής δύναμης.

Κάθε μέτρο, κάθε κίνηση της κυβέρνησης υπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων με όρους εξαθλίωσης των εργαζομένων και της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Η απόφαση των πολιτικών υπαλλήλων του κεφαλαίου για βίαιη ανακατανομή του πλούτου, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, στα καπιταλιστικά παράσιτα να μας βρει για μια ακόμα φορά στους δρόμους.

Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί».
ΠΑΜΕ

Συγκεντρώσεις - Διαδηλώσεις την προσεχή Κυριακή :

Αθήνα, στις 5 μ.μ. στην Ομόνοια

Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου

Ξάνθη
, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία

Κοζάνη
, στις 6 μ.μ., στον πεζόδρομο

Πτολεμαΐδα
, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

Φλώρινα
, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

Γρεβενά
, 5.30 μ.μ., πλατεία Λαχαναγοράς

Καστοριά
, 5.30 μ.μ., πρώην Νομαρχία.

Πιστεύουμε ότι σύντομα θα παρθούν Αποφάσεις από Τοπικές του ΠΑΜΕ και σε άλλες πόλεις της χώρας για παρόμοιες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...