8 Νοε 2011

"Eeny, meeny, miny, moe", πες ποιον θελεις για...πρωθυπουργο;



Αντε ευτυχως που σημερα, επιτελους, οπου να ναι, λύνεται,  ο γρίφος με το όνομα του νέου πρωθυπουργού και τη σύνθεση της μεταβατικής κυβέρνησης καθώς, ειμαι σιγουρη οτι ολοι δεν ...κρατιομαστε μεχρι να το μαθουμε!

Καποιοι γνωστοι μου, απο Ελλαδα, ελεγαν οτι δεν ...κοιμηθηκαν καλα τα προηγουμενα βραδια, αλλα όπως όλα δείχνουν και μετα απο τις ανακοινώσεις στη διάρκεια της ημέρας, γνωστοι και φιλοι επιτελους θα μπορεσουμε ολοι, ....ανακουφισμενοι,  αποψε, να κλεισουμε ...ματι!! 

Με τετοια δυνατα ονοματα..."εθνικής σωτηρίας" που ακουστηκαν να πεφτουν στο ...τραπέζι, οπως π.χ Διαμαντούρος, Ρουμελιώτης και Παπαδήμος, τη....σωτηρια την εχουμε στο ...τσεπακι  και ευτυχως που αποκλειστηκαν καποιοι αλλοι, που οπως μαθαμε, δεν ηθελαν τη ...''σωτηρια'' μας, αλλα τη ....''σκλαβια'' μας! 
Μα σας ρωτω, ειναι ποτε δυνατον οσοι συνδεονται με την ΕΚΤ και τη διοικηση της Τράπεζας της Ελλάδας να μην προτεινονται για το ....καλο μας; Bρε κουτα, φτανει πια η ....καχυποψια μερικων μερικων που λενε οτι ολοι ειναι ....ιδιοι! Οχι βεβαια και να οι ....περιτρανες αποδειξεις, εξ αλλου!

Τι τηλεφωνηματα εγιναν αυτες τις μερες δε λεγεται! Οι τεχνικοι του ΟΤΕ ακομα ....τρεχουν και αλλαζουν τα καλωδια των συνδεσεων που... αναψαν στο διαστημα που μεσολαβησε.  

Μετα δεν ειναι λογικο και ανθρωπινο, μεσα σ αυτη την ....ενταση, ν αρχισουν και καποιες γκρινιες, εφ οσον αλλος προτιμα τη ζηλευτη θεση του υπ. Οικονομικων της Ελλαδας, αλλος μπορει να θελει σωνει και καλα το τιτλο του πρωθυπουργου που εταξε στη ...γυναικα του, (ή τη ...μανουλα του, αν ζει, βεβαια, ακομη!) Κακο ειναι να εχει κανεις φιλοδοξιες στη ζωη; 

Εγω, παντως, .....συγκινηθηκα που ακουσα οτι ΓΑΠ και Σαμαράς έχουν «θετικες προσεγγισεις για το προσωπο του νέου πρωθυπουργου», φραση που αλλιως μεταφραζεται οτι εχουν καταληξει στο όνομα του προεδρου της νέας κυβέρνησης. 

Μια ακομα....''ευχαριστη εκπληξη'' ειναι oτι ο προεδρος της ΝΔ φέρεται να αποδεχεται τη συμμετοχή στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. και της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη νεα κυβέρνηση. Τετοια ....αρμονικη συνεργασια και ταυτιση αποψεων,  μονο σε εποχες κρισης του συστηματος θα μπορουσαμε να δουμε! 


Αποδειχθηκε και εμπρακτα λοιπον οτι «ολοι οι ...καλοι χωρανε» (και ειναι γνωστο οτι συνηθως, δεν βαζω τονους, στα κειμενα μου....)

Update: Tωρα οι ...συνεργατες μου με ενημερωνουν (...ετσι δεν λενε στα εγκυρα καναλια;) οτι στα φαβορι μπηκε τωρα ο … Απ.Κακλαμανης, η δε περίπτωση του Ρουμελιώτη δείχνει ...αδυνατισμένη, ενω αυτός που ακόμη παίζει είναι ο Διαμαντούρος! Ηοw ....exciting!

19 σχόλια:

  1. Το "Eeny, meeny, miny, moe" ειναι, για οσους δεν γνωριζουν, ενα αγγλοσαξονικο παιχνιδι μετρηματος. Το αντιστοιχο Ελληνικο ειναι το .."α μπε μπα μπλομ" και το πνευμα αυτο εκφραζει τα παιχνιδια που παιζονται σημερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι έγινε ρε παιδιά, τo haircut θα προχωρήσει?

    Πάντως ο Σαμαράς συμφώνησε και θα συμμετάσχει στην μεταβατική κυβέρνηση!
    (ή μήπως δεν κατάλαβα καλά?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. spiral

    Kαλα που εχουμε κι εσενα και μας ..ενημερωνεις για τα ονοματα που εχουν πεσει στο τραπεζι (της... κομμωτικης!) :)
    Δε μου λες, εσυ εισαι, εκει, με τον τιτλο..
    ''architect'', στο...dream team του ant1; ;PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Elva:
    Φίλος μου έστειλε μέιλ με τη διεύθυνση του "haircut" και ... έκλαιγα απ' τα γέλια!
    Aπό χτες παίζεται στο ραδιόφωνο και αυτό!
    (ποιος αντιποιείται το nick μου?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. spiral

    Να σωστοι φιλοι που...ενημερωνουν!

    Στο link, απο αντ1, που εστειλες, αν βαλεις το ποντικι επανω στη φωτο, θα δεις το ..τιτλο architect, που λεω! :)

    Aποκαλυφθηκες τωρα, ασε... ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Update: Tωρα οι ...συνεργατες μου με ενημερωνουν (...ετσι δεν λενε στα εγκυρα καναλια;) οτι στα φαβορι μπηκε τωρα ο … Απ.Κακλαμανης, η δε περίπτωση του Ρουμελιώτη δείχνει ...αδυνατισμένη, ενω αυτός που ακόμη παίζει είναι ο Διαμαντούρος! Ηοw ....exciting!

    Elva,
    ξέρεις πόσοι "γυαλίζουν πάγκο"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υποψιαζομαι οτι πολλοι περισσοτεροι απο αυτους που καθονται στο..παγκο,στη φωτο! :)

    Ξερεις, ομως, υπαρχει και κατι αλλο, ασχετα αν αρκετοι απο αυτους ακομα δεν...εννοουν να καταλαβουν!

    http://bit.ly/u9jWOv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ... έτσι λοιπόν (βοηθούντος και του ξένου τύπου, που παίζει το παιχνίδι του) απαξιώνονται όλοι οι πολιτικοί και καταλήγουμε σε μια "νέα Βαϊμάρη" με όλα τα κακά συνεπακόλουθα.

    Προσοχή, προσοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mα το ..κουφο ειναι οτι το παραδειγμα της «Βαϊμάρης» το παραδεχονται και οι Γερμανοι..
    σοσιαλιστες και φιλοι τους!

    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=428182

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παιδιά μια είναι η λύση για τον τόπο και τον λαό. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για το όνομα του νέου πρωθυπουργού:

    http://2310net.wordpress.com/2011/11/08/%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας στη Θεσσαλονικη 2310net

    Mπραβο για τη συμβολη σας στη λυση του σημερινου ...πανελληνιου ...προβληματος! Μην απογοητευθειτε παντως, αν δεν...,επειδη οπως ειπε και ο φιλος spiral, εχουμε ηδη πολλα και...φοβερα...ονοματα για τον...παγκο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλικοι και συντροφικοι χαιρετισμοι...Εννοειται ολοι οι καλοι χωρανε...Αρκει να σωσουν το συστημα και τα κερδη τους.Αντε και με τον Τσακα πρωθυπουργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωιμέ !

    Ο γείτονάς μου ο υδραυλικός που μου είπε το πρωί ότι ΑΥΤΟΝ πρότειναν, ψέματα μου είπε ;;;;;;;

    Ωιμέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου illusionist

    Φιλικους και συντροφικους χαιρετισμους και απο εμας! :)
    Οσο για το συστημα και τους...καλους, εχουμε πηξει στη χωρα αυτη!
    Ακουω ομως οτι υπαρχουν εμπλοκες στις.. διαπραγματεύσεις και...ανησυχω, οσο να ναι, για τις ...αγορες! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. faro

    Mη μας τα χαλας, τωρα,με...παραπληροφορηση! ;)
    Εμεις ακουσαμε οτι οι υποψηφιοι εχουν γνωσεις επι τραπεζικων θεματων,οχι...υδραυλικων! ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Elva: Ωωωω, σόρυ !

    Εγώ νόμιζα ότι είχαμ πρόβλημα ότι ... σπάσαν τα νερά !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα σπασαν τα νερα...Μην ανησυχειτε ομως , εχουμε καλο υδραυλικο τον Γιωργακη , καλο ηλεκτρολογο τον Αντωνακη , και αν χρειαστει εχουμε και το παιδι για ολες τις δουλειες , οπου χρειαστει να συνδραμει...Τον καραμουρτζουνη τον Καρατζαφερη μωρε!!!Απο πισω τους εχουν στοιχηθει να τα βοηθησουν τα παιδια σ αυτο το νεο ξεκινημα και οι αγνοι τραπεζιτες , βιομηχανοι, μεγαλοεκδοτες, καναλαρχες- μεγαλοεργολαβοι κτλ.Ειμαστε σε καλα χερια δοξα τον Μαρξ!!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλημερα faro

    Τελικα τα ...νερα εσπασαν, αλλα η γεννα αργει ακομα! Τωρα ακουγονται ονοματα οπως Βενιζέλος ή ο πρόεδρος του Δικαστηρίου των Ευρ. Κοινοτήτων Βασίλης Σκουρής.
    Οχι οτι εχει καμμια σημασια, αλλα ετσι μας πληροφορουν οι ...εγκυρες πηγες! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. illusionist

    Τοση ...δημοκρατια ειχαμε να δουμε και επι.. χουντας, οποτε γιατι να ανησυχουμε;
    Τελος οι ...ανησυχιες, πια, ας τα δουν αυτοι που ΔΕΝ ανησυχουσαν τοσο καιρο και πιστευαν μαλιστα οτι ψηφιζαν και...σοσιαλιστες! :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...