1 Ιουν 2011

Παρελήφθησαν υλικά καταστολής πλήθους (Anti-Riot Control) από τον στρατό (αναδημοσίευση)(Η παρακάτω είδηση μεταδόθηκε από το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/anti-riot-control.html. Ασκήσεις με σενάριο την καταστολή εξεγερμένου πλήθους έγιναν πρόσφατα στη Βόρειο Ελλάδα)


(κατόπιν παραίνεσης του φίλου και συν-blogger TRASH, ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θεωρούμε το tromaktiko αξιόπιστη πηγή και δεν συμφωνούμε με τις ιδεολογικές "αποχρώσεις" του blog, απλά παίρνουμε την πληροφορία και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας)


Σοκαριστικές και επιβεβαιωμένες είναι πλέον οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε στρατόπεδο στην περιφέρεια των Αθηνών, αποθηκεύονται υλικά καταστολής πλήθους, τα οποία...
περιλαμβάνουν ασπίδες, γκλομπς, κράνη, αντιασφυξιογόνα και χημικά, (Anti-Riot Control).
Επίσης έχει ξεκινήσει σε εθελοντική βάση, στρατολόγηση οπλιτών από τις ένοπλες δυνάμεις, οι οποίοι κατά κανόνα πρόσκεινται στους κομματικούς μηχανισμούς του κυβερνώντος κόμματος και οι οποίοι θα δημιουργήσουν μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα.
Οι μονάδες αυτές προορίζονται να συνεργαστούν με ειδικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής πλήθους«EUROGENDFOR» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ που αυτή την στιγμή εκπαιδεύονται στις Βρυξέλλες και στην Νάπολη.
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ...το κυβερνών κόμμα, με την έντεχνη σιωπή της αντιπολίτευσης και των λοιπών ετοιμάζεται να προωθήσει νομοθετικές διατάξεις που θα επιτρέψουν την επάνδρωση των σωμάτων ασφαλείας και των ένοπλων δυνάμεων με Πακιστανούς, Αφγανούς, Αφρικανούς και άλλους, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την Ελληνοποίηση τους.


Η κυβέρνηση και η τρόικα γνωρίζουν ότι με τα δυσβάστακτα μέτρα που έχουν επιβάλει στον Ελληνικό λαό, αλλά και με αυτά που έρχονται στο προσεχές διάστημα, ο κόσμος θα αντιδράσει και προετοιμάζουν το έδαφος για την καταστολή των αντιδράσεων αυτών με την συνδρομή του στρατού και των ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής «EUROGENDFOR». Οι αλλοδαποί και η είσοδος τους στα σώματα αυτά, πρόκειται να παίξουν καταλυτικό ρόλο αφού η μέχρι τώρα απροθυμία των σωμάτων ασφαλείας να καταστείλουν τις αντιδράσεις του Ελληνικού λαού, έχει προβληματίσει τους κυβερνώντες που ψάχνουν απεγνωσμένα την συναίνεση των σωμάτων αυτών στα σχέδια τους.
Εδώ ανακαλύπτουμε τον λόγο της μανιασμένης αγάπης του ΠΑΣΟΚ και του κατεστημένου γενικότερα, προς τους λαθρομετανάστες, αφού με την Ελληνοποίηση τους και την είσοδο τους στα σώματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την βίαιη καταστολή των όποιων αντιδράσεων υπάρξουν στα σχέδια τους. Ετοιμάζουν λοιπόν και επέμβαση του στρατού η ακόμα και των Ευρωπαϊκών δυνάμεων, με την παράλληλη επιστράτευση των αλλοδαπών που ζουν στην χώρα μας, εναντίων του Έλληνα πολίτη που αντιδρά στα σχέδια της νέας τάξης; Ήρθε άραγε η στιγμή που -για μια ακόμα φορά-η χώρα μας θα πνιγεί στο αίμα των Ελλήνων που αντιστέκονται στα σχέδια όσων θέλουν την υποδούλωση της;
Μην περιμένετε πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα :
1)Γιατί προορίζεται ο εξοπλισμός καταστολής πλήθους που παραλήφθηκε από τον στρατό;
2)Γιατί γίνεται αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας;
3)Γιατί εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται, για επέμβαση στην Ελλάδα, Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής;

9 σχόλια:

 1. Μονάδες με αστυνομικά καθήκοντα υπάρχουν ήδη. Είναι η 71η αερομεταφερόμενη ΤΞ. Βλέπε και εδώ: http://cms.fadomduck.webnode.com/news/n%ce%b1%ce%b9%2c%20%ce%bf%20%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%82%20%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%20%ce%bd%ce%b1%20%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%af%20%ce%b3%ce%b9%ce%b1%20%ce%ba%ce%b1%cf/
  Νομίζω Αλέξανδρε πως καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι και τόσο σαν πηγή το "τρομακτικό".
  Κάποια σημεία του κειμένου βγάζουν μάτι! Οπως πχ περί αλλοδαπών (αφήνεται να εννοειθεί από τις τάξεις των μεταναστών, αλλά πρόκειται για ΝΑΤΟϊκούς εκπαιδευτές), για "απροθυμία" των σωμάτων ασφαλείας (την είδαμε στις 6 Μάη), και περί επιλογής ΠΑΣΟΚων για την καταστολή πλήθους, λες και οι δεξιοί ή οι φασίστες που πάντα παρεπιδημούν στο στράτευμα. Η πληροφορία αν αληθεύει είναι ενδιαφέρουσα, με την διευκρίνηση πως τέτοιος εξοπλισμός (οι πληροφορίες από στρατιώτες) είχε μεταφερθεί ήδη στην Αθήνα από τον Δεκέβρη του '08. Αν ήρθε περισσότερος έχει καλώς. Από την άλλη υπάρχει συμφωνία ευρωπαϊκή για αμοιβαία αστυνομική βοήθεια σε περιπτώσεις ταραχών, πράγμα που επίσης ξέρουμε από το '08. Τότε βέβαια δεν χρειάστηκε ούτε αυτή ούτε η συνδρομή του στρατού, μια σωστά κρίθηκε πως κάτι τέτοιο μπορεί να μετέτρεπε μία ελεγχόμενη, σε ανεξέλεγκτη κατάσταση. Δεν ρίχνεις ένα ρετούς στο κειμενάκι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σχετικά με το πρώτο ερώτημα πιστεύω ότι ο trash απάντησε επαρκώς, μιας και είναι κάτι που γνωρίζαμε από το 2008.

  Για το πρώτο ερώτημα (για τους αλλοδαπούς) δεν έχω βρει κάτι ακόμα, δε γνωρίζω για να σχολιάσω.

  Για το τρίτο ερώτημα όμως σχετικά με την Ευρωπαϊκή δύναμη καταστολής, έχω κάποιες αμφιβολίες.

  Η EuroGendFor (European Gendarmerie Force) υπάρχει πράγματι, μάλιστα από το 2003, αριθμεί περίπου 3000 άνδρες και βασικά συνιστά μια συμφωνία μεταξύ Ολλανδίας, Πορτογαλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας και Ρουμανίας, με την Τουρκία παρατηρητή. Στις συνθήκες του ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και Λισαβώνας προβλέπεται η δράση της μονάδας αυτής οπουδήποτε χρειαστεί αλλά πρέπει να είναι μια χώρα μέλος της οργάνωσης για να γίνει επέμβαση. Η Ελλάδα δεν είναι οπότε μου φαίνεται χλωμό να παίζει τέτοιο σενάριο, όπως και χλωμό μου φαίνεται να μπαίνουμε στην EGF τελευταία στιγμή.

  Η ιστορία αυτή ξεκίνησε πριν λίγους μήνες όταν δημοσιεύτηκε σε πολλά blogs ότι επίκειται επέμβαση των Ευρωπαίων στην Ελλάδα μέσω αυτής της δύναμης. Σχετική ερώτηση στη Βουλή έκανε ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ - δυστυχως δεν βρηκα ή δεν υπηρξε απάντηση. Ο Βελόπουλος μάλιστα το χει αναρτήσει περήφανα(!) και στην ιστοσελίδα του:

  http://www.velopoulos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=447%3Aeurogendfor-europaki-xorofulaki&catid=9%3Aeperotiseis&Itemid=280&lang=el

  Έφαγε ένα μικρό κράξιμο από το Βήμα το οποίο τον θεωρεί ευκολόπιστο, σε ένα άρθρο που ανάμεσα στα άλλα κράζει γενικά τα ελληνικά μπλογκς (χοχο):
  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=393392

  Αναφέρω αυτές τις πηγές μόνο γιατί δείχνουν μερικές κατευθύνσεις νοηματικές της σχετικής είδησης.

  Αν έχει κανείς κάτι πιο εμπεριστατωμένο, ας το αναρτήσει να δουμε τι γινεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1) Ήδη, νομίζω πως δεν είναι τυχαία η σύνθεση των στρατιωτικών μονάδων που πλαισιόνουν την Αθήνα. ΚΕΤΘ στην Αυλώνα, με το άρμα που έριξε την πύλη του πολυτεχνίου να εκτίθεται περήφανα (τα είδα με τα μάτια μου), ΚΕΕΔ, μαζεύεοντας πιτσιρικαρία και φασισταριά. Μην ξεχάσω στην Αυλώνα στρατωνίζεται τάγμα πεζοναυτών και οι εκπαιδευόμενοι ΕΠΟΠ. Μην μιλήσουμε για την πληθώρα βυσμάτων που υπάρχουν μέσα στην Αθήνα στις διάφορες μονάδες, πολλοί ορκισμένοι υποστηρικτές των αστών.

  Επίσης η 71, μπορεί να επέμβει παντού στην επικράτεια, ο ρόλος της είναι στο δόγμα ευελιξίας του ΝΑΤΟ, δηλαδή μικρές ευέλικτες μονάδες για επέμβαση παντού στον κόσμο. Τελευταία συζιτιόταν και δημιουργία ακόμα μιας τέτοιας ταξιαρχίας, στην Κρήτη.

  2) Περί μεταναστών-δεν μου φαινεται περίεργο, πριν λίγα χρόνια, είχε ακουστεί ότι θα προσλαμβάνονταν στην αστυνομία. Θυμίζω ότι στο έργο του Μαρξ, ταξικοί αγώνες στη Γαλλία 1848-50, αναφέρει ότι μετά την επανάσταση του Φλεβάρη του 1848, που έριξε τελικά τη μοναρχία, η αστική τάξη επεδίωκε να αφοπλίσει τους εργάτες. Τα γεγονότα θύμιζαν τα δικά μας Δεκεμβριανά. Οι αστοί εξοπλίσαν 20000 λούμπεν του Παρισιού και τον Ιούνη πνίξανε στο αίμα εξέγερση των εργατών επιβάλλοντας τον αφοπλισμό. Οι λούμπεν του κέντρου θα μπορούσαν να παίξουν αυτό το ρόλο, όλα υπάρχουν στο μυαλό των αστών πιστεύω. Πχ αξιοποιώντας, την αγωνία τους για χαρτιά θα μπορούσαν να τους τα δώσουν έναντι συμμετοχής τους στην καταστολή.

  Φυσικά όλα αυτά είναι σενάρια για την ώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σε όλα αυτά να προσθέσω και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Ακρόπολη", που επικαλούμενο έκθεση της CIA, που έχει διαρρεύσει (πως και έτσι), στην γερμανική Bild, μιλάει για κίνδυνο πραξικοπήματος.

  ίσως το παζλ συμπληρώνεται σιγα-σιγά. Θυμίζω ότι πριν περίπου 20 μέρες, άλλη έκθεση της CIA, απορούσε που δεν είχαμε αιματηρά γεγονότα πέρσι μετά το Μάη στην Ελλάδα και προέβλεπε, ότι θα χυθεί αίμα για τα νέα μέτρα. Μετά ήρθαν οι αγανακτισμένοι, οι σπίθες χτες και τα σημερινά "νάζια" του Καρατζαφέρη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο αυτά όλα να είναι κόλπα για να εκβιάσουν την συνέναιση, του λαού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για το CIA World Factbook, γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι για κάποια έκτακτη έκθεση, απλώς αναφέρει πως τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας θα ακολουθήσουν κοινωνικές αναταραχές με ενδεχόμενα επεισόδια βίας στο δρόμο.

  Δεν είδα κάτι περι πραξικοπήματος στο κείμενο των Αμερικανών. Το Factbook ανανεώνεται κάθε χρόνο και δεν είναι έκθεση συγκεκριμένης ερευνητικής ομάδας που ασχολήθηκε με το θέμα.

  Απ' όσο γνωρίζω αυτό το κείμενο πήρε η Μπιλντ κι έβγαλε απ τη μύγα ξύγκι για να κάνει το σούσουρο. Αν υπάρχει άλλο κείμενο δεν το ξέρω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πιθανότατα τότε ισχύει ότι λες Alex!

  Λογικά αν ίσχυε περί πραξικοπήματος, θα είχε γίνει και αλλού θέμα, οπότε μάλλον το πρωτοσέλιδο ήταν για να προκαλέσει θόρυβο...

  Much Ado about nothing?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ας είμαστε λίγο καχύποπτοι ...
  Γενικώς ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...