30 Ιουν 2011

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ για την πρόκληση ΜΑΤ και κουκουλοφόρων (αναδημοσίευση) #kke



Σε διατεταγμένη υπηρεσία οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων και τα ΜΑΤ στρέφονται με αγριότητα και τόνους χημικών κατά της λαϊκής κινητοποίησης έξω από τη Βουλή.
Βρίσκονται στην υπηρεσία της κυβέρνησης, υπηρετώντας το σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και του λαϊκού κινήματος. Συμπληρώνουν με τον κατασταλτικό αυταρχισμό τον αισχρό εκβιασμό της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας. Η απάντηση στον κλιμακούμενο αυταρχισμό, στην άγρια επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα είναι η λαϊκή οργάνωση και αντεπίθεση για την απόκρουση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, της εξουσίας των μονοπωλίων.

(http://goo.gl/lilq2 29-06-2011)

6 σχόλια:

  1. Το σύστημα τρίζει παγκόσμια!

    Δείτε: Μ. Βρετανία, ΗΠΑ

    http://www.antinews.gr/2011/06/30/109806/

    http://www.antinews.gr/2011/06/30/109720/

    (αν ... στραβομουτσουνιάζετε για τα links, μαζί σας κι εγώ, αλλά -παρ' όλα αυτά - τα άρθρα έχουν ενδιαφέρον, γιατί είναι μεταφρασμένα από αγγλόφωνα sites )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι, ολη η ευρωπη να ξυπνήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβως μιλαμε για αισχρη προβοκατσια!Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο το οτι καθε φορα που γινεται απεργια βγαινουν και οι αριστεριστες να διαδηλωσουν μαζι μας και παντα ολως τυχαιως κανουν και επισοδεια.Βγειται μονοι σας ρε αδερφε,καντε εοπισοδεια μονοι σας!

    Οσον αφορα τα παραπανω λινκσ του spiral arhitect ας αισιοδοξουμε για τα καλυτερα σε ολο τον κοσμο(αυτο βεβαια ακουγεται λιγο τροτσκιστικο αλλα τελος παντων).
    Λαμπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Οχι ρε Λάμπρο, δεν είναι τροτσκιστικό, κομμουνιστικό είναι.
    -Το ζήτημα (σε σχέση με το εσμό του συντάγματος) είναι πως αν κάποια στιγμή σπάσουν τα νεύρα μας, θα ανοίξουν (αντικειμενικά) και κεφάλια άσχετων, μαζί με των "σχετικών". Το γνωρίζουμε και το αποφεύγουμε. Από την άλλη όσο αφήνεις τις προκλήσεις αναπάντητες τόσο αποθρασύνονται οι προβοκάτορες. Δίκοπο μαχαίρι. Πάντως εγώ είχα αυτό το διήμερο, όλη την καλή διάθεση να περάσουμε την πορεία ...από πάνω τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και βγαίνει και ο Παπουτσής στο βήμα της βουλής να μιλάει για τα επεισόδια, να δείξει ότι η πολιτεία δεν μπορεί να μείνει απαθής. Με λίγα λόγια δηλαδή και άψε σβήσε διαδικασίες σαν να λέει να προχωρήσουμε και στην θεσμική αναβάθμιση των μεθόδων αντιμετώπισης των φαινομένων. Άμα γουστάρουν σου το βάζουν και ως σημείο σε ενδεχόμενο, λέω τώρα, δημοψήφισμα για να πάρει και τη νομιμοποίηση από το πόπολο, και τελικά, να που η μπάλα θα παίρνει με τη σφραγίδα του νόμου αδιακρίτως όλους (και σχεδόν αποκλειστικά ποιους άραγε?) Άρα μάλλον καλά μιλάμε για προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κομμουνισμός ειναι διεθνιστικό κίνημα, αυτο δεν σημαινει οτι πρέπει να διαδοθεί με την μια σε ολον τον κόσμο ουτε ότι πρέπει με το καλημέρα να καταργηθούν τα σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...