20 Φεβ 2012

Φωνή λαού, δεν αποδεχόμαστε το χρέος, δεν είναι δικό μας, ακούτε;



1 σχόλιο:

  1. ''Φωνη λαου, οργη θεου'', λενε και ετσι επρεπε να ειναι!

    Τετοια μηνυματα, επρεπε να παιζονται μερα νυχτα εξω απο τη βουλη, αλλα μηπως θα ιδρωνε τ αυτι κανενος απο τους υπευθυνους;
    Εχουν παψει απο καιρο να ακουνε τον κοσμο και εκτος απ αυτο εχουν καταφερει να κλεισουν πολλα στοματα με χρηματα και υποσχεσεις, οποτε τα πραγματα ειναι ακομη πιο δυσκολα απ οτι στα χρονια του πολεμου, που τοτε τουλαχιστον ο περισσοτερος κοσμος ηταν ενωμενος εναντια στον κατακτητη!
    Τωρα εχουν καταφερει να διασπασουν το λαικο κινημα σε πολλα μικρα κομματα και παραταξεις που δεν εχουν κοινο στοχο, οποτε οσο ισχυει αυτη η κατασταση, αυτοι στην ηγεσια εχουν το κεφαλι τους ησυχο, ή μηπως πιστευουμε οτι προκειται ποτε να τιμωρηθει κανεις απ αυτους που τα εφαγαν;
    Ας ελπισουμε να δουμε συντομα τον λαο να παιρνει την εξουσια στα χερια του, πριν χαθουν περισσοτερες ζωες απο την αναλγησια των πολιτικων, που μονο πολιτικη για το καλο της χωρας δεν κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...