16 Φεβ 2012

Πρέπει να τελειώνουμε με τους "αριστερούς" απατεώνες

Τριγυρνώντας χθες το βράδυ σε διάφορα blogs της σοσιαλδημοκρατικής και ευρωλάγνας αριστεράς, πέτυχα σε ένα δυο την διαφήμιση για την live μετάδοση ενός κύκλου "συζητήσεων" από το Press Project και το Αριστερό Βήμα, πράγμα το οποίο συμβαίνει κάθε Τετάρτη. Είπα και εγώ, μιας και ήταν ακριβώς η ώρα που ήταν προγραμματισμένη και η συζήτηση, να πάω και να παρακολουθήσω τι διάολο συζητάνε αυτήν την περίοδο οι συντελεστές του Debtocracy και του Press Project, μιας και οι ιδέες τους περι "κουρέματος" του χρέους γίνονται πλέον αποδεκτές απο την αστική εξουσία.

Ομολογώ πως άντεξα μονάχα 5 λεπτά.

Και για αυτό διότι με την σύνδεσή μου στην συζήτηση, πέτυχα την ομιλία του Θέμη Μπαλασόπουλου, τον πρόεδρο των ΠΟΕ-ΟΤΑ, έναν πρασινοφρουρό και αντικομμουνιστή παλαιάς κοπής. "Ααα, να 'μαστε λέω, για να δούμε, θα μιλήσει για την Αριστερά και αυτός ?" και πράγματι δεν περνά ένα λεπτό, και αρχίζει να μιλάει για την ενότητα της Αριστεράς !!! Ποιός, ο πράσινος αρχισυνδικαλιστής του κερατά !

Τον περασμένο Νοέμβριο πήρε την ΠΑΣΚΕ του και έφυγε απο το "κακό" ΠΑΣΟΚ, "από αυτό το ΠΑΣΟΚ" όπως είπε ο ίδιος. Ευτυχώς βρέθηκαν κάποιοι αριστεροί να τον μαζέψουν, αυτόν και τις ιδέες του. 28 χρόνια πασόκος ... αλλάζει ? Αμ δεν αλλάζει !


Και τι είπε ο γεωσκώληκας ? Πως και "η Αριστερά θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να κάνει αυτοκριτική. Να, ... δεν μπορεί στις 20 Οκτώβρη, εκεί που ο κόσμος είναι έτοιμος να συγκρουστεί, να πηγαίνει το ΠΑΜΕ και να περιφρουρεί την Βουλή" !!! Το αίμα μου ανέβηκε στο κεφάλι. Να ποιός διακινεί την χυδαιολογία, την βρώμικη αστική αντικομμουνιστική προπαγάνδα.

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ, όταν στήνει τα "Αριστερά" Βήματα και γυρίζει παραπλανητικά ντοκυμαντέρ αστικών ιδεολογημάτων.

Δεν θα πω τίποτα άλλο. Πραγματικά, εαν θέλει ο λαός να διεκδικήσει κάτι για το μέλλον του, δεν πρέπει μονάχα να τελειώνει με τα αστικά κόμματα τα οποία στο κάτω κάτω της γραφής εκφράζουν ξεκάθαρα τα συμφέροντα της αστικής τάξης, αλλά θα πρέπει να τελειώσει μια και καλή με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της Αριστεράς.

5 σχόλια:

  1. Νταξ μωρε, δεν εχουν ιχνος ντροπης και αξιοπρεπειεας
    πρακτορες υπερ του μεγαλου κεφαλαιου οπου και αν βρισκονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άιντε να παστώσω λίγο το κοπίδι γιατί έχω δουλειά:

    Πανικός, με την θετική σημασία της λέξης, στα κόμματα της Βουλής που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση της τρόϊκας, μετά την δήλωση της Κομισιόν, ότι θα ζητηθούν από όλα τα κόμματα και όχι μόνο από πασόκ και νδ έγγραφες εγγυήσεις για να εγκριθεί το νέο μπουκέτο στήριξης.

    Ο λαϊκός ορθόδοξος ΟυουΟυουΟυου ανακοίνωσε ότι δεν υπογράφει με τίποτα, αλλά μπορεί και να υπογράψει, εξαρτάται που ανήκουν οι Βορίδης-Γεωργιάδης και τι ποσοστά δίνουν οι νέες δημοσκοπίσεις στο κόμμα.

    Η Ντόρα έχει υπογράψει ήδη για κακό και για κακό εδώ και καιρό και θα στείλει την εγγύηση με δικά της έξοδα με κουρίερ.

    Ο Φωτάκης ο Κουβέλης σκέφτεται να υπογράψει, αλλά όχι από πεποίθηση, αλλά μόνο από ευγένεια, πολύ ευγενής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ βλέπετε.

    Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι αυτοί που ζητάνε έγγραφες εγγυήσεις είναι κουκουλοφόροι με γραβάτα και ότι προτιμάει να κάνει εκλογική συμμαχία με το ΚΚΕ, και ότι όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει σύντομα, και ότι άμα δεν έβγαζε σπυράκια στην ιδέα το ΚΚΕ και δεν ήταν 1500% κατά της ιδέας, αυτό θα είχε γίνει ήδη πραγματικότητα. Πάντως ο Τσίπρας δεν πρόκειται να υπογράψει, ακόμα και αν απειλήσει με επάνοδο στον Συνασπισμό ο Φωτάκης ο Κουβέλης.

    Το ΚΚΕ τέλος αποφάσισε με ψήφους 150 υπέρ και -2 κατά (περίπου 120% υπέρ δηλαδή) να μην υπογράψει, να μην δεχτεί δηλαδή την πρόταση του βουλευτή του Γιώργου Μαυρίκου, ο οποίος πρότεινε να υπογράψει η Αλέκα Παπαρήγα την εγγύηση, υπό την προϋπόθεση να αναλάβει η υπεύθυνη του είδους, Άννα Διαμαντοπούλου, τα έξοδα των 630 αναγκαίων φωτοτυπιών της εγγυητικής επιστολής και το δέσιμό τους σε έναν τόμο, του οποίου αποστολή αναλαμβάνει ο ίδιος ο Μαυρίκος. "Αεροπορικώς" μάλιστα!

    Δεν συμφωνώ, και μάλλον θα σχηματίσω φράξια μόνος μου, και θα χάσει ο κήπος της μαρξιστικής-λενινιστικής κοσμοθεωρίας τον πιό πολύτιμο βράχο του...

    (από το μπλογκ του Βραχόχηπου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσέχουμε μόνο γιατί και στη ΚΝΕ-ΚΚΕ έχουν γίνει μεταγραφές μελών από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο πότε θεωρούμε έναν νεολαίο, που καλά καλά δεν έχει ακόμα βγάλει τρίχες στο πηγούνι του (που λέει ο λόγος) ... το ίδιο πράγμα με έναν συνδικαλιστή ή έναν πολιτευτή, που επι 28 χρόνια κάνει καλά την βρωμοδουλειά του ?

      Διαγραφή
  4. Αφού άντεξες 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...