13 Φεβ 2012

NOT GREEKS, (just some sold out b@st@rds!)



Φωναζε τοσο, χθες το βραδυ, που την αλλη μερα πονουσε ο λαιμος του. Eιχε παει στη διαδηλωση απο νωρις, αν και ηξερε, απο τις προηγουμενες φορες, οτι δεν θα ...επηρεαζε το αποτελεσμα. Hταν ετσι κι αλλιως...αναμενομενο! 

Ξεπουλημενοι!

"Αυτα τα ζωα εκει μεσα θα ψηφισουν ΚΙ ΑΥΤΗ τη φορα το μνημονιο και οσα ακομη μνημονια τους βαλουν μπροστα στη μυτη τους", σκεφτοταν, ενω ακουγε τους ποταμους...κινδυνολογιας μεσα απ τη Βουλη, που προσπαθουσαν να επηρεασουν οσους πολιτες εχουν...ΙQ χελωνας, και μαζι μ αυτους τα ξεφτιλισμενα ανθρωπαρια του μαυρου μετωπου, που ακομα λεγονται..''βουλευτες'', ενω θα επρεπε να λεγονται...ΠΡΟΔΟΤΕΣ

"ΠΡΟΔΟΤΗΣ νουμερο 1", "ΠΡΟΔΟΤΗΣ νουμερο 2" κ.ο.κ. 

Αν και τα ονοματα τους, σκεφτοταν, κανεις δεν θα τα ξεχασει, προς το παρον, ομως, δεν παιζουν κανενα ρολο, οταν δεν  διαφοροποιουν κανενα απ αυτους, απ το εγκλημα που ο καθενας τους, ξεχωριστα, εκανε, λεγοντας ''ΝΑΙ στη σταυρωση'' ενος ολοκληρου λαου! 


Aισθανοταν χάλια, ειχε πονοκεφαλο, τσουξιμο στο λαιμο, ενιωθε αηδια και σκεφτηκε τι θα εγραφαν και παλι στο twitter! 

Κι εκει, ολα  ηταν αναμενομενα. 

Οι γνωστοι "ξυπνιοι" ειχαν ηδη ηδη βγει στη..γυρα και ειχαν μαλιστα προλαβει να γραψουν...100 ''πιασαρικα'' τουητερς, στο μεταξυ! 

Ποτε προλαβαν;
Μερικοι κλαιγοντουσαν δηθεν για τα κτηρια, και οχι για τις ζωες μας, που καηκαν, σκεφτηκε....
Aλλοι παλι εγραφαν οτι....πρεπει να δειξουμε..''ανωτεροτητα'', ''εμεις οι ειρηνικοι πολιτες'', σε σχεση με τους κουκουλοφορους!! (Οταν μας πετανε πετρες στο κεφαλι, να τους κανουμε, μαλλον, τη ...χαρη να μην τις....αποφευγουμε!!) 
Tα απειρα unfollows και παλι....

Εκτος απο τους ντοπιους, εστειλε και τους μισους ξενους followers που ειχε, στο διαολο! 

Τιποτα δεν ηξεραν κι αυτοι οι χαμενοι για την κατασταση στην Ελλαδα. 
Αν και μερικοι απ αυτους, οπως ηξερε, δεν ειχαν καν πατησει το ποδι τους στη χωρα, ειχαν ομως το θρασος και εγραφαν τα κλασσικα τσιτατα περι..."τεμπελιας των Νοτιων"! 
Οι αλλοι μισοι απ αυτους, ετσι κι αλλιως ηταν...μονιμως μεθυσμενοι, (ναι, ηταν...Σουηδοι!), ή στον κοσμο τους, εναν  αλλοκοτο, ξενοφοβικο, τρομοκρατημενο κοσμο που βλεπεις καμμια φορα στις ταινιες και δεν πιστευεις οτι αυτο μπορει να γινει πραγματικοτητα. 

Ομως η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος μας γινεται ολο και πιο εχθρικος, ολο και πιο ηλιθιος και παρα τις απειρες δυνατοτητες ενημερωσης οι περισσοτεροι αδιαφορουν για το οτι ο φασισμος εχει ηδη εγκατασταθει σε αρκετες χωρες, ενω σε αλλες καταφθανει με βημα ταχυ!

Ενα τουητερ σε Αγγλικα εγραφε:

"Greek MPs pass austerity package despite violent protests! "
 
Το ειδε κι απαντησε:
 
NOT GREEKS, (just some sold out b@st@rds!)

  

4 σχόλια:

  1. Οι Έλληνες, θα τσακίσουν το φασισμό, ό,τι κι αν κάνει !
    Μαζί του θα τσακιστεί οριστικά και αμετάκλητα και το αστικό σύστημα στη χώρα μας.

    Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά όποιος θέλει ας δει το παρακάτω λινκ:

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=124169&catID=7

    Μάλιστα, αν μπορείς, ανέβασε τα λινκάκια (τα δύο μέρη) της Ελληνοφρένειας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Kι εγω αυτο θελω να ελπιζω, μαλιστα ειναι πολυ ενθαρρυντικο που σημερα οπως διαβασα εγιναν πορειες συμπαραστασης στην Ελλαδα στην Ισπανια, Γαλλια και σε αλλες χωρες, κατι που δειχνει οτι ολοι αντιλαμβανονται οτι σημανε η ωρα για αλληλεγγυη μεταξυ των λαων της Ευρωπης που τελικα παρα τις ανομοιοτητες υπαρχει στις περισσοτερες περιπτωσεις ο κοινος παρονομαστης της υποδουλωσης των λαων στις επιταγες των τραπεζων και του κεφαλαιου!


      Δυστυχως δεν μπορεσα να ανεβασω τα links. Αν κανεις ξερει, απο την ομαδα, ας το κανει...

      Διαγραφή
  2. Η Ελλάδα οπως και να εχει θα δειξει τον δρομο

    ειτε τον δρομο της υποδούλωσης
    ειτε το δρόμο της χειραφετησης και της απελευθέρωσης

    Viva la revolution!

    και ξαναviva

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poe

      Aπο το στομα σου και στου ...κοσμου το αυτι! ;) Και λιγη αισιδοξια μεσα στη μαυριλα (και τα αποκαΐδια) δε βλαπτει!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...