21 Οκτ 2012

Ή ΝAZI (με..καθαρά χέρια!!), ή..κλέφτης!


Ιδού το μέγα..«δίλημμα»! 

Αλλες ..εναλλακτικες λυσεις δεν εχουμε σημερα, μας τελειωσαν ολες, και μηπως περιμενουν να τους ευχαριστησουμε κι απο πανω, ολους οσους μας θυμιζουν το ...«μπρος γκρεμος και πισω ρεμα», οσον αφορα τις ...τρομερες ''εναλλακτικες επιλογες'' που νεοφιλελευθεροι και φασιστες μας ...προσφερουν στη χωρα αυτη;

Ευχαριστουμε δε θα ...παρουμε! Αυτους πρεπει να παρουμε στο κυνηγι!

Ετσι ισως να ηταν καλο, απο μια πλευρα, για να πεσουν οσες μασκες και ...φυλλα συκης παρεμεναν στη θεση τους, το οτι χθες ο Μιχαλολιάκος στην ομιλία του, στη 12η (!) ..γιορτή της  ΧΑ, μιλωντας για...«αυγες» και ...«φώτα» που ξεπροβάλλουν μέσα στην «σάπια» Πολιτεία, τονισε οτι κι αν «καμιά φορά» τα μέλη του κόμματος του χαιρετούν κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν εχει σημασια!! Σημασια εχει οτι «έχουν καθαρά χέρια» γιατί αυτοι δεν έχουν ...κλέψει!

Πιο αηδιαστικη δικαιολογηση του φασισμου δεν εχω ξανακουσει!

4 σχόλια:

  1. Ναι... αυτοί δεν κλέβουν... Οι φίλοι τους οι ναζί το 40' για εκδρομή είχαν έρθει στην Ελλάδα... Άσε και που τα ίδια τα μέλη τους σήμερα, δεν έχουν αφήσει και καμιά γωνιά του ποινικού δικαίου άθιχτη. Κατηγορούνται για μπόλικα πράγματα... Από ληστές μέχρι παιδεραστές και δολοφόνοι... Λουλούδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Rocean

      Σκετα λουλουδια οπως το λες! Τι νομιζουν οτι απευθυνονται σε παιδακια και μας λενε..παραμυθια; Εκτος απο ελεεινοι ειναι και αφελεις αν νομιζουν οτι ετσι ξεγελουν κοσμο! Οσοι επιλεγουν να ταχθουν μαζι τους ειναι συνειδητοποιημενοι φασιστες και δεν υπαρχει καμμια ..δικαιολογια, ουτε φυσικα υπηρχε ποτέ πριν!

      Διαγραφή
  2. Σιγά τα καθαρά χέρια..Εγώ βλέπω αίμα κάτω απο τις νυχάρες τους ! Δεν μας είπαν κλέφτες μας είπαν ΝΑΖΙ = ΦΟΝΙΑΔΕΣ. Ο τύπος είναι τελείος "τρελός"! Οι ιδεολογικοί του πρόγονοι έχουν ρημάξει τον κόσμο όλο και τα ουφο απο κάτω περιμένουν να τους σώσει.... Μη σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νtina

      Aυτοι ας τα βλεπουν οπως θελουν! Σημασια εχει να μη τα βλεπει ετσι και η πλειοψηφια του λαου! Ειδικα οσοι τους ψηφισαν ειναι εξ ισου επικινδυνα ατομα, αλλιως δεν θα τους ψηφιζαν και ας μη πει κανεις οτι δεν γνωριζαν, φτανει πια η υποτιμηση της νοημοσυνης! Πολιτες που ψηφιζουν ναζιστες φερουν πολυ μεγαλη ευθυνη για ο τι συμβαινει αυτη τη στιγμη στη χωρα!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...