18 Οκτ 2012

ΣΥΡΙΖΑ. Πρόστυχος και επικίνδυνος!

Καταγγέλλουμε ανοιχτά και με όλη τη δύναμη της φωνής μας, τα ύπουλα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή και διάλυση του Συνδικαλιστικού Κινήματος, προφανώς εν όψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας – πράγμα που μάλλον τους το έχουν υποσχεθεί οι ντόπιοι και ξένοι καπιταλιστές.

Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην “Αυγή”, αλλά και στην ιστοσελίδα  της “Αυτόνομης Παρέμβασης”, ο γνωστός μας από το παρελθόν Αντρέας Κολλάς – που από την ΠΑΣΚΕ, πλέον προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιώντας απόφαση της παράταξής του, ούτε λίγο ούτε πολύ, προτείνει μέσω της δήθεν “αναδιάταξης” του Συνδικαλιστικού Κινήματος, την οριστική κατάργησή του !


Μεταξύ άλλων προτείνει:

  • Τη συγχώνευση των 176 Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών σε 13 περιφερειακές συνδικαλιστικές οργανώσεις. Τα υπάρχοντα γραφεία Ε.Κ. και Ομοσπονδιών θα παραμείνουν ως γραφεία εξυπηρέτησης εργαζομένων για διεκπεραίωση αιτημάτων εργαζομένων, π.χ. σχηματισμό φακέλου για σύνταξη κ.λπ.

  • Τη μετατροπή των πρωτοβάθμιων σωματείων σε εργασιακά συμβούλια.

  • Τη θεσμοθέτηση περιφερειακής ΣΣΕ άρα θα έχουμε την ΕΓΣΣΕ και ΠΣΣΕ.

Οργανωτική διάταξη: ΓΣΕΕ – ΠΣΟ – ΕΡΓ. ΣΥΜ.


Στην αναμόρφωση του συνδικαλιστικού κινήματος θα περιλαμβάνονται επίσης η διενέργεια πανελλαδικών δημοψηφισμάτων, η συλλογή υπογραφών βάσει του Συντάγματος και ως μέσου παρέμβασης του συνδικαλιστικού κινήματος σε ιδιαίτερα σημαντικές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες όπως σήμερα.

Με απλά λόγια, προτείνει την κατάργηση των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων και τη μετατροπή τους σε … ΚΕΠ !!!

Προτείνει την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ώστε κάθε περιοχή της χώρας – εν όψει μάλιστα της καθιέρωσης ΕΟΖ – να έχει τους δικούς της μισθούς και άλλες παροχές !!!

Ξεκαθαρίζει ότι τελειώνουμε οριστικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τα συλλαλητήρια και τις όποιες άλλες δράσεις και θα περιοριστούμε πλέον σε … δημοψηφίσματα και συλλογή … υπογραφών !!!


Εργάτες, Εργάτριες, Προσοχή ! Είναι πλέον αδίσταχτοι !

Κυβέρνηση, Τρόϊκα, Καπιταλιστές, Κυβερνώσα “αριστερά” έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν !

Η μεν Δεξιά παίρνει τα ρίσκα για την λήψη των πιο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων και η δε Αριστερά (τύπου ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ) αναλαμβάνει των βρώμικο και πρόστυχο ρόλο της καθυπόταξης της Εργατικής Τάξης μέσω της διάλυσης του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Θα τους αφήσουμε ;


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

H σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 10.30 πμ μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΜΕ και του καναλιού του ΠΑΜΕ στο youtube

2 σχόλια:

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...