27 Οκτ 2012

(ΑΡΓΕΙ) η μέρα που θα σταματήσουν οι παρελάσεις;


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι παρελάσεις, διαβαζουμε στις εφημεριδες. Για μια πόλη-«φρούριο» κανουν λογο και φετος τα ΜΜΕ στα πλαισια της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Απο αρθρο στο Ποντικι αντιγραφω:

Οι πολίτες κρατούνταν σε απόσταση από την εξέδρα των επισήμων, όπου παρευρισκόταν ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου, ενώ ακόμη πιο ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα κατά την αυριανή στρατιωτική παρέλαση, την οποία θα παρακολουθήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Επί ποδός θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη 2.000 αστυνομικοί και θα φτάσουν και διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα. Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα πετά πάνω από την πόλη την ώρα της παρέλασης, ενώ σκάφη του Λιμενικού θα κάνουν περιπολίες.

Αναλογα μετρα κυκλοφοριας θα ισχυουν και για την παρελαση την Κυριακή στην Αθήνα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο σε όλους τους δήμους της Αττικής λόγω των μαθητικών παρελάσεων. Ειδικότερα, προγραμματίζεται σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 10.00 και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης από τις 6.00, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.


Τι τις θελουμε τις παρελασεις, τι επιτελους γιορταζουμε, αναρρωτιομαστε καθε χρονο, γιατι εκτος απο χασιμο χρονου, οι παρελασεις εχουν γινει και πρωτης ταξης...«ευκαιριες» για να τονωθει το ...εθνικο φρονημα επικινδυνων ομαδων, που βρισκουν και ετσι ευκαιρια να ..αυτοδιαφημιστουν, ενω η αγωνιστικη Ελλαδα που ειναι περηφανη για τους αγωνες μιας μεριδας λαου που τοτε πολεμησε τον φασισμο, υποχρεωνεται τωρα με τη βια να ανεχεται μνημονια που επιβαλλονται απο τους υπηρετες ντοπιων και ξενων συμφεροντων!

Μεχρι πότε;


3 σχόλια:

  1. Mέχρι όταν ο λαός αποφασίσει να "παρελάσει" στις δικές του φωτεινές λεωφόρους.
    Είθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ

    Αργει να ρθει αυτη η μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...