4 Οκτ 2012

ΠΑΜΕ: Καταγγελία για τη βάρβαρη καταστολή ενάντια στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων

Βάρβαρη καταστολή ενάντια στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων
 
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την βάρβαρη επιδρομή των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε οικογενειάρχες που είναι μήνες απλήρωτοι και ζητούσαν να έχουν δουλειά, να έχουν μισθό για να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Η βαρβαρότητα του ξεπουλήματος των ναυπηγείων πότε στον έναν και πότε στον άλλον καπιταλιστή, η συρρίκνωση και το κλείσιμο παραγωγικών μονάδων για λογαριασμό των κεφαλαιοκρατών δεν μπορεί παρά να επιβληθεί με βάρβαρα μέτρα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους αποφασιστικά, καθολικά να σταθούν στο πλάι των εργαζομένων των Ναυπηγείων. 

Χωρίς δουλειά και απλήρωτοι είναι στον κλάδο του μετάλλου εργαζόμενοι 10αδων εργοστασίων. Γι´ αυτό καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα μετάλλου μέσα από γενικές συνελεύσεις και άλλες μαζικές διαδικασίες να απαιτήσουν, να αποφασίσουν κλαδική απεργιακή κινητοποίηση ξεπερνώντας την συμβιβασμένη γραφειοκρατία της πλειοψηφίας της ΠΟΕΜ και ορισμένων συνδικάτων.

Μαζική, αποφασιστική, συντονισμένη δράση τώρα πριν από όλα στα εργοστάσια στους τόπους δουλειάς.

Λαϊκό μπλόκο στη αντιλαϊκή βαρβαρότητα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.
    Δείτε και τα... μεθεόρτια:

    http://e-oikodomos.blogspot.gr/2012/10/video.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα φιλε oikodome

    Δεν τις ηξερα αυτες τις εξελιξεις και λυπαμαι αφανταστα για λογαριασμο του προεδρου του σωματείου των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά! Το οτι παραμένουν απλήρωτοι για εφτά μήνες δεν τον εκανε να ντραπει να ζητησει και...«συγγνώμη» απο πανω; (!!)

    Εκει εχουν φτασει τον κοσμο οι κυβερνησεις αυτες δεν ξερουν καλα καλα ποιο ειναι το συμφερον τους οι εργαζομενοι και ποιοι τους στερουν κι απο το δικαιωμα να το απαιτησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό Elva, μιλάμε για αλλαγή συσχετισμών στα σωματεία !

      Διαγραφή
    2. faro


      Και πολυ σωστα λες/λετε! Aν και τωρα δεν γινει κατανοητο ποσο σημαντικη ειναι μια αλλαγη στα σωματεια, τοτε δεν θα το καταλαβουμε ποτέ!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...