10 Οκτ 2012

Φασιστικά σύμβολα σε Δελτά κατήγγειλε γιατρός! (video)


Ο ιατρός και γενικός γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστας Καταρχιάς, κατήγγειλε στη σημερινή συνέλευση της ΓΣΕΕ, ότι ο Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που τον προσήγαγε χθες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, δεν έφερε διακριτικά που παραπέμπουν στο εν λόγω Αστυνομικό Σώμα, αλλά «σε φασιστικές ομάδες». 


4 σχόλια:

  1. Φαίνεται οτι ο αστυνομικος προφανως "δοκιμαζει" μετα τις απλες σημαιες να βάλει κατι πιο "προχώ"...κάτι πιο εθνικιστικο κάτι που να τον κάνει πιο γαμιά από τους άλλους.Και οσο του το επιτρεπουν θα προχωραει,γιατί ο κάθε προβληματικός ο κάθε ψυχάκιας το κάθε φασιστόμουτρο βρήκε στέγη στην ΕΛΑΣ και το πληρώνουμε και από πάνω το καθίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. vomoloxius

      Ετσι. Δεν ξερω αν ειδες τον αλλο, (δες φωτος στη προηγουμενη αναρτηση μας), που ειχε αρπαξει μια διαδηλωτρια με...κεφαλοκλειδωμα,(!) ενω πανω στις τιραντες του ειχε γραψει τη λεξη ...''Κiller'' !!
      Οπως το λες, το κάθε φασιστόμουτρο βρήκε στέγη στην ΕΛ.ΑΣ και τα πληρώνουμε και από πάνω τα καθίκια, γιατι δεν ειναι ενας και δυο, αλλα γεμισαμε πια με Ματατζηδες που την εχουν δει ...Ραμπο!

      Διαγραφή
  2. DESTACTION!!!!!! ELVA...
    DECADANCE..... ELVA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...