12 Νοε 2012

16 ΝΟΕΜΒΡΗ: WWW.902.GR


Στις 16 Νοέμβρη ξεκινά μια νέα τομή στο internet, το portal του ΚΚΕ, η άλλη γραμμή στην ενημέρωση, αυτή της αλήθειας, της ρήξης και της ανατροπής.

Μέσα στην μονοφωνία των μονοπωλίων, του ευρωμονόδρομου, το portal 902.gr στο internet, θα είναι η φωνή της εργατικής τάξης που παράγει τον κοινωνικό πλούτο και των λαϊκών στρωμάτων που καταπιέζει το σύστημα, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών, των νέων και των γυναικών της λαϊκής οικογένειας.

Στο portal θα υπάρχει πλούσια και συνεχής ροή ειδήσεων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, των θέσεων του ΚΚΕ, ειδήσεις από τη δράση της ταξικής πάλης, άρθρα για επίκαιρα ιστορικά γεγονότα, την οικονομία, και άλλα.

Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Μένουμε στο portal του ΚΚΕ στη διεύθυνση www.902.gr , τη φωνή της τάξης μας.

11 σχόλια:

  1. Γαμώ το κέρατό μου, δεν αργήσαμε λιγάκι;
    Τέλος πάντων, κάλλιο αργά παρά ποτέ!

    Και ένα τιτιβιστίρι με τα λινκς των νέων αναρτήσεων στο πόρταλ, χρειάζεται. Κάτι σε twitter του γλομπιγκ χωρίς περιττά σχόλια. Μόνο λινκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect: Θέλω να μου επιτρέψεις να πω ότι όχι δεν αργήσαμε ...

      1ον: Γιατί υπήρχε ο 902 τιβι
      και
      20ν: Γιατί το ιντερνετ δεν απευθύνεται σε πολλούς ...

      Εδώ βέβαια έρχεται να βοηθήσει η δική μας παρέμβαση, που πρέπει να το διαδώσουμε ... μάλλον να το διαδίδουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !
      Κάτι που φυσικά θα το κάνουμε !

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία απο μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ntina: Να είσαι καλά. Θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων ...

      Διαγραφή
  3. Kαλο ξεκινημα,

    Eλπιζω να ειναι οντως ανανεωμενο το portal και να εχει και twitter, οπως λεει κι ο φιλος spiral architect, αν και δεν ειναι στα.. favourites του κομματος, νομιζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Elva: Δεν νομίζω ότι θα έχει τουίτερ ...
      Δεν βλέπω τον λόγο γι αυτό !

      Όμως, δεν ξέρω κιόλας. Αν εσείς, πιο ενημερωμένοι από μένα στα ιντερνετικά λέτε ότι πρέπει, τι να πω ... ίσως ...

      Διαγραφή
  4. πολύ καλή απόφαση!μπράβο παιδιά!εκτός της ενημέρωσης κάνετε και λίγο διαφώτιση το έχουμε ανάγκη ορισμένοι.επίσης και μαθήματα συμπεριφοράς γιατί για την σωστή συμπεριφορά και την αξιοπρέπεια τους ξεχώριζαν πάντα οι κομμουνιστές!καλή αρχή και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Laura Pap: Πολύ σωστές οι επισημάνσεις - προτάσεις σου !

      Διαγραφή
  5. πολύ καλή απόφαση!μπράβο παιδιά!εκτός της ενημέρωσης κάνετε και λίγο διαφώτιση το έχουμε ανάγκη ορισμένοι.επίσης και μαθήματα συμπεριφοράς γιατί για την σωστή συμπεριφορά και την αξιοπρέπεια τους ξεχώριζαν πάντα οι κομμουνιστές!καλή αρχή και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλη επιτυχια στο νεο ξεκινημα....Εκει στο κομμα ας κοιταξουν το θεμα το επικοινωνιακο γιατι υπαρχει προβλημα.....Δεν αρκει να εχουμε καλες θεσεις, αλλα πρεπει να περνανε και στον κοσμο....
    Και εκει το χανουμε το παιχνιδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Lykourgos-Argentina

    Μπράβο σας καλή επιτυχία, καλή η διαφώτιση όμως με πολύ καλή
    συμπεριφορά!











    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...