12 Νοε 2012

Με τη πλάτη στον τοίχο!


Απο τοτε που εμπιστευτηκαμε τη ζωη μας σε κατι τετοια κτηνη, ξεκινησε το λαθος. Πως γινεται αυτοι οι ανθρωποι με το τοσο χαμηλο επιπεδο που βριζονται σχεδον καθημερινα σαν ..βαρκαρηδες, που μας υποτιμουν τη νοημοσυνη καθημερινα, να ειναι ρυθμιστες της ζωης μας; 

Ειναι ποτε δυνατον να ξερουν ΑΥΤΟΙ τα ονειρα μας, τι μας κανει ευτυχισμενους, ειναι δυνατον να καταλαβαινουν AYTOI τις αγωνιες μας για το μελλον των παιδιων μας, που σε λιγο δεν θα υπαρχει καμμια γη και πατριδα να ζησουν ειρηνικα, να μορφωθουν, [οχι παντως στο...Harvard!] και να βρουν μια δουλεια σε μια χωρα που δεν θα στελνει τα παιδια της σε μακρινους πολεμους για να σκοτωσουν και να σκοτωθουν στο ονομα του κεφαλαιου; 

Ειναι δυνατον να εμπιστευτω κυβερνησεις που με εκαναν να χασω φιλους και γνωστους, αφου οι περισσοτεροι ξενητευτηκαν, ξενητευονται, ή και απελπισμενοι «χανονται» μερα με τη μερα ολο πιο πολυ, λες και τους ''ρουφηξαν'' τα κυματα της κρισης κι αυτοι παλευουν να κρατησουν το κεφαλι τους πανω απ το νερο;

Οσο σκεφτομαι τον πολιτισμο των κυβερνωντων τοσο νιωθω μια απεραντη αηδια! Θελω να χωθω σε μια γωνια της γης και να μη ξαναγυρισω ποτε απο εκει, να χαθουν τα ιχνη μου, να μη ξερει κανεις πια για μενα, να μη με βρισκει ο...Δυτικος πολιτισμος τους!
Ισως τοτε και μονο να ειμαι ασφαλης κι ευτυχισμενη μακρια απο τα νεοφιλελευθερα ''πιστευω'' τους, που διαιρουν, αποβλακωνουν, δημιουργουν φτωχεια, χωριζουν ανθρωπους, αποκτηνωνουν, εκπαιδευουν το μισος, την αδικια και τον θανατο αναμεσα μας. 

Διαμορφωνουν αβουλα πλασματα, ανικανα να καταλαβουν ποιοι τους εξοντωνουν αργα, αλλα σταθερα, με τα..«ΝΑΙ» και τα ..«ΠΑΡΩΝ»τους! Αυτες ειναι οι ...σφαιρες τους, αλλα επειδη δεν βλεπουμε αιμα, δεν υπαρχει και ξεσηκωμος! Βαδιζουμε σε προσχεδιασμενες κινησεις που εχουν διαγραψει για μας πανω σε μια δικη τους σκακιερα και το μονο που τους νοιαζει ειναι να τις κανουμε, με οποιοδηποτε κοστος! Επρεπε καθε φορα που τα ..«ΝΑΙ» και τα ..«ΠΑΡΩΝ» τους ακουγονται να υπηρχε μια οθονη που να δειχνει οικογενειες ολοκληρες να τουφεκιζονται καθε φορα που ο καθε ξεπουλημενος απ αυτους λεει «ΝΑΙ» ή..«ΠΑΡΩΝ»! 

Γιατι ουσιαστικα ΑΥΤΟ κανουν και ας μη γελιομαστε οτι και οι αλλοι, οι ...ηπιοτεροι διαδοχοι τους, αυτοι που τωρα ...ξεσκονιζουν με βιασυνη τη καρεκλα της εξουσιας, δεν θα μας ξεπουλησουν κι αυτοι, οπως οι τωρινοι προκατοχοι τους, οταν ανεβουν κι αυτοι στο κυβερνητικο τραινο, αυτο που το σφυριγμα του ειναι τοσο δυνατο που συχνα κανει ανθρωπους να ξεχνουν τα συνθηματα που ειχαν, αν και πολλα απο αυτα, οπως ξερουμε ειναι ..κλεμμενα απο τιμιες ιδεολογιες που σημερα πολλοι πασχιζουν (μάταια ομως) να βαλουν στην ακρη!

Ειναι αβασταχτο να ξερεις οτι πρεπει να συνεχισεις να ζεις εκει, (και να μη ξερεις το πως) οταν το δικιο και οι αγωνιζομενοι ανθρωποι ειναι σημερα με τη πλατη στον τοιχο και τους πυροβολουν καθημερινα, ενω οι ψευτες, οι φασιστες και η βαρβαροτητα της εποχης τους, παραμενουν σταθερα στην εξουσια!

6 σχόλια:

  1. Παιδιά μην ξεχνόμαστε. Οι Έλληνες τους ψήφισαν! Είναι νόμιμα εκλεγμένοι! Αποτελούν καθρέφτη της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε BILL

      Δε ξερω τι ειχαν ...παρει αυτοι που τους ψηφισαν, αλλα πολλους σαν κι εμας εδω, δεν μας αντιπροσωπευσαν ποτέ ουτε το Πασοκ ,ουτε η ΝΔ, ουτε οι τωρινοι..φιλοι τους, ουτε και τους ψηφισαμε ποτέ, γι αυτο αρνουμαστε και να τους υπακουσουμε!
      Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι που πετσοκοψαν τις συνταξεις γεροντων, κλεισαν σχολεια και νοσοκομεια, περιεκοψαν μισθους και καταδικαζουν νεους και μεγαλυτερους ακομα και σε.. αιωνια ανεργια επειδη δεν θελουν να πληρωσει το χρεος η πλουτοκρατια, οι κολλητοι τους;
      Τετοια κοινωνια δεν τη θελω και σε καμμια περιπτωση δεν δεχομαι να ειμαι η ..αντανακλαση ξεπουλημενων ανθρωπων!

      Διαγραφή
    2. Γειά σου φίλη Elva

      Και εμένα αυτή η σκέψη όπως του BILL μου ήρθε.
      Τέτοιοι πολίτες, τέτοιοι ηγέτες. Και όσο και να βρίζουν λες και κατα βάθος δεν θέλουν άλλους μην τυχόν και χρειαστεί να αλάξουν και οι ίδιοι. Και σε αυτό το γήπεδο παίζει και ο συριζα..με αυτό το πλευρό κοιμουνται, και δεν θα ξυπνήσουν ποτέ.

      Διαγραφή
    3. Ntina

      Στο οτι καποιοι δεν θελουν να δουν οτι και ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι μια απο τα ιδια και ..κοιμουνται μ αυτο το πλευρο,εχεις δικιο. Εμεις οι υπολοιποι, ομως, που εχουμε καταλαβει περι τινων προκειται, τι φταιμε;

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...