20 Νοε 2012

Τηλεοπτικός ευδαιμονισμός [με «μπόχα απο αρβύλα»!]


Καποιες εκπομπες στην Ελλαδα απλα δεν βλεπονται, αφου απο καιρο ξεπερασαν τα ορια ...και εχουν κανει το τηλεοπτικο ευδαιμονιζεσθαι ...επαγγελμα! 

Δεν χρειαζεται να ειναι ειδικος κανεις, για καταλαβει το ποιον τετοιων εκπομπων, που οπως το «Ράδιο Αρβύλα», χθες, εδειξε ενα video για τον 902 με σκοπο να χλευασει το ΚΚΕ και μεσω της κακογουστης σατυρας τους, (που οπως αναμενοταν καποιοι χαρακτηρισαν ως ...«απολαυστικη»!) για να περασουν αντικομμουνιστικα τους μηνυματα.

Η εκπομπη «Ράδιο Αρβύλα», εκτος απο τις «υπηρεσιες» που προσφερει, ειναι απο τις χειροτερες του ειδους και εχει και στο παρελθον απασχολησει με τις επιλογες θεματων τους, οταν ειχαν επιτεθει και παλι...εντελως τυχαια, στο ΚΚΕ για το λεγομενο κινημα της πατατας!

Τοτε ο Ριζοσπαστης ανεβασε ενα αρθρο με τον πετυχημενο, κατα τη γνωμη μου τιτλο, η ''μποχα της αρβυλας'', που κατακεραυνωνε το...πνευμα της εκπομπης, το οποιο ειναι πραγματικα πολυ χαμηλου επιπεδου και φανταζομαι ετσι εξηγειται γιατι συνεχιζει να προβαλλεται, οταν αλλες εκπομπες κοβονται λογω κρισης!

Τωρα θα μου πειτε ποια σατυρικη τηλεοπτικη εκπομπη αξιζει, και θα εχετε δικιο γιατι σημερα η σατυρα στην Ελληνικη τηλεοραση εχει δυστυχως στρατολογηθει και αυτη στην υπηρεσια του κεφαλαιου και αυτο δεν εχει καθολου, μα καθολου....πλακα!

15 σχόλια:



  1. Εισαστε αχάριστοι εσείς οι κομμουνιστές. Τα ραδιοαρβυλαίικα παιδιά, φοβόντουσαν να κάνουν κανονική διαφήμιση στο ΚΚΕ, μην χάσουν τη δουλειά τους.

    Με τη μαύρη διαφήμιση όμως που κάνουν, είναι άξιος ο μισθός τους.

    Αυτό είναι όλο...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. revoltanergosafragos

      Λες να τα παρεξηγησαμε, τα..παιδια; :)

      Να ηταν οι μονοι που κανουν μαυρη διαφημιση, καλα θα ηταν!

      Διαγραφή
  2. Elva συμφωνώ μαζί σου ως προς το επίπεδο της σάτυρας του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ. θα το χαρακτήριζα χιούμορ λυκειόπαιδων και ακόμη χειρότερα. Παρ'όλα αυτά θα έλεγα ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να χαρακτηρίζουμε όποιον δεν είναι μαζί μας ότι είναι στην υπηρεσία του κεφαλαίου όπως έγινε και με τον Λαζόπουλο την περασμένη Τρίτη. Πολλές φορές έχω την εντύπωση ότι περιμένουμε από ψυχαγωγικές εκπομπές να δούμε αν θα είναι με το μέρος μας για να καταλήξουμε σε συμπέρασμα για το επιπεδό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βill

      Δε διαφωνω με την ουσια οσων λες. Nα εισαι σιγουρος, ομως, οτι οσο μπορω να πω για τον εαυτο μου, απο χρονια πιστευα και πιστευω οτι το επιπεδο τους ειναι πολυ χαμηλο και ο χαρακτηρισμος αυτος δεν ειχε σχεση με το πως αυτοι ''εβλεπαν'' το ΚΚΕ, γιατι καποια χρονια πριν πρεπει να παραδεχθουμε οτι οι περισσοτερες σατυρικες εκπομπες δεν εκαναν τετοια αισχρη αντιΚΚΕ προπαγανδα, οπως συχνα βλεπουμε τωρα!
      Τωρα τελευταια ομως λες και καποιοι το κανουν επιτηδες και εκει ακριβως ειναι που εκνευριζεται κανεις!

      Διαγραφή
  3. Σε σχεση μ αυτα που εχουν δειξει κατα καιρους,,,οπως την ημερα που καηκε η ΜΑΡΦΙΝ και κατηγορουσαν το ΠΑΜΕ που διαδηλωνε,,,πραγματικα το χτεσινο μοιαζει με διαφημιση του 902.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TIΣ

      Δεν εχω λογο να αμφιβαλλω για οσα λες, αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι το να κοροιδευει κανεις ακομα και την επαρχιωτικη προφορα καποιων, ειναι..''διαφημιση'' για ενα κομμα!

      Διαγραφή
    2. Είναι σαν τα κρύα αστεία που λέει ο ένας πως το λένε..
      Δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουμε ζεστό καλοριφέρ να
      αγκαλιάσουμε.

      Διαγραφή
    3. Και κάτι ακόμα..θα μπορούσε ο Κανάκης να κάνει τον σχολιασμό στα αγγλικά...εκεί να δεις γέλιο που θα έπεφτε.

      Διαγραφή
    4. Νtina

      Aπο κρυαδες, εχουμε χορτασει σ αυτη τη χωρα. Απο ουσια ομως εχουμε ελλειψη!

      Σχολιασμο σε αγγλικα; Kατι ξερεις εσυ για να το λες! :)

      Διαγραφή
  4. σας παραπέμπω στις 14 μαίου και στο κείμενό μου "ποτ πουρί" κάπου προς το τέλος που έλεγα...
    - Ράδιο Ξεφτίλα : «εναλλακτικοί» , «προοδευτικοί» «χιουμορίστες» , «προχώ» (βολεμένοι βέβαια στο χρυσό κλουβί τους) ή απλά ΜΑΛΑΚΕΣ;


    η απάντηση είναι αβίαστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. blogsevikos


      Τα ..ευκολως εννοουμενα παραλειπονται, ειπαμε! :)

      Διαγραφή
  5. @ BillΤρι Νοε 20, 12:52:00 μ.μ. EET

    Όταν ο καπιταλισμός έχει σαπίσει ΕΝΤΕΛΩΣ κι η σαπίλα του εκφράζεται μ' όλους τούς τρόπους:
    ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ...
    Πρόσθεσε μόνος σου τα υπόλοιπα που είναι πολλα.

    Τότε:
    Eκείνοι οι ραδιοαρβυλαίοι, που στην Ελλάδα π.χ., στρέφονται, μέσα απ' τη δύναμη που τους δίνει η τηλεόραση, ενάντια στη μοναδικό κόμμα που δεν τα διπλώνει μπρος στις δυσκολίες, στο ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ,
    τι βροντοφωνάζουν, δίχως να το ομολογούν ευθέως;
    ...Ζήτω ο καπιταλισμός...

    Όλοι αυτοί οι ραδιοαρβυλαίοι λοιπόν, ΕΙΤΕ έχουν την ικανότητα να το καταλάβουν, ΕΙΤΕ δεν την έχουν, ΕΙΤΕ είναι εντεταλμένοι των αστών,
    ΕΝΑ YΠΗΡΕΤΟΥΝ:
    Τον καπιταλισμό και τα κέρδη των καπιταλιστών. Την Εξουσία των μονοπωλίων.
    Κι όποιος υπηρετεί τον καπιταλισμό, δικαίως είναι ενάντια στο ΚΚΕ,
    που υπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα ΠΑΝΤΑ, με στόχο την ανακούφιση του λαού σήμερα και για να πάρει ο λαός την Εξουσία αύριο.

    Εφόσον λοιπόν οι όποιοι ραδιοαρβυλαίοι κάνουν αντιΚΚΕ πολιτκή μέσα απ' τις σαχλαμαρίστηκες εκπομπές τους,
    σαν τίμιοι άνρθωποι, οφείλουμε να τους αντιμετωπίζουμε με πολιτικούς όρους.
    Κανείς μας, δεν στρέφεται εναντίον τους σε προσωπικό επίπεδο.
    Αυτή είναι η αλήθεια, κι είναι γραμμένη και στο δικό μας blog, με τίτλο: Κύριε Λαζόπουλε, εγκρίνετε τη σάτιρά μου;

    Ξανασκέψου λοιπόν, πού είναι το δίκιο.
    Μ' άλλα λόγια,
    εδώ ο κόσμος καίγεται και το ραδιοαρβυλαίικο χτενίζεται...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή τους ξερω προσωπικά (εδω κολλαει το καλα να πάθεις),στρέφομαι εναντίον τους σε προσωπικό επίπεδο,καθώς η όποια πολιτική κριτική απέναντί τους είναι σα να προσπαθείς να πείσεις τον ελέφαντα ότι χωράει σε μυρμιγκοφωλιά....

      Διαγραφή
    2. blogsevikos

      (Καλα να πάθεις), oπως ειπες! ;)
      Δεν παιρνουν απο λογια και αυτο φαινεται απ αυτα που λενε....

      Διαγραφή
  6. Δεν ξέρω τί είπανε για το ΚΚΕ και δε θα αλλάξει η γνώμη μου γι αυτούς αν μάθω. Ποτέ δε μου άρεσαν. Τους έχω δει καμιά 2μαριά φορές μιας και πέφτανε σε ώρα σιέστας.

    Πάμε στον ίδιο τον Κανάκη. Νάρκισσος, έχει ξεπεράσει τα 40 και το παίζει τζόβενο, βαράει τρίχες στο γλόμπο (άλλοι ταττού αυτός τρίχες) μια φορά το χρόνο, γυμνάζεται και φοράει στενά μπλουζάκια για να "δείχνουν" τα μπράτσα καθώς σπάει το καρπουδάκι με δύναμη και νεύρο για να μας δείξει με πάθος πόσο εκνευρισμένος είναι.
    Και δώσε πολίτικαλ κορέκτνες γύρω από τα ζώα και τα νέα παιδιά, και δώσε σχολιασμό για καραγκιόζηδες της τιβι και δώσε ψευτοχαχανητά και δώσε σοβαρά βλέμματα σε σοβαρά θέματα.

    Πιο δαπίτης πεθαίνεις με λίγα λόγια.
    Αλλά είσαι 40. Ούτε 20 ούτε 25. Κάτι ξέχασες στο δρόμο.

    Τσαφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...