12 Νοε 2011

Τι (ακριβώς) μας ετοιμάζουν ;

ΠΟΙΑ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ; «Η νέα κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει ώς τη λήξη της θητείας της (...) έχει την υποστήριξη των Ευρωπαίων, (...) δεν θα έβλεπαν με κακό μάτι ενδεχόμενη παράταση της θητείας της, αν το απαιτούσαν οι (τότε) περιστάσεις» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΙΣΟΒΙΟΣ; «Επικράτησε η κοινή λογική (...) ο κ. Παπαδήμος, σαν τεχνοκράτης, θα λέει - επιτέλους - τα πράγματα με το όνομά τους (...) Αν πετύχει, και κυρίως αν καταφέρει να εκτονώσει την κοινωνική ένταση, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να μην εξαντλήσει την τετραετία!» (ο Π. Καψής, στο ΒΗΜΑ/ ηλεκτρονική έκδοση).
ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ: «Ο λαός επέβαλε με τη στάση του στην πολιτική ηγεσία της χώρας τον Λ. Παπαδήμο ως τον πρωθυπουργό (...) υπό μορφή ψιθύρων επιχειρείται να περάσει η άποψη ότι (...) ο νέος πρωθυπουργός θα διεκπεραιώσει απλώς κάποιες εκκρεμότητες και θα απέλθει (...) τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

(τα παραπάνω, δημοσιεύονται στον σημερινό "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ")

Αν κανείς πάρει υπόψη του ότι ο Τύπος είναι η τέταρτη εξουσία, ποια είναι τα συπεράσματα που βγάζει από την ανάγνωση των παραπάνω ;


- Η "νέα" κυβέρνηση που συγκρότησαν τα κύρια αστικά κόμματα της χώρας μας, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ. υπό τον κ. Λ. Παπαδήμο, δεν θα πέσει μόνη της, ούτε πρόκειται να παραιτηθεί, αλλά θα ανατραπεί κάτω από το βάρος της λαϊκής κατακραυγής και μόνο.

- Το όλο εγχείρημα, έγινε για να κατασιγάσει η λαϊκή αγανάκτιση, να πιστέψει ο κόσμος ότι ανοίγει μια νέα σελίδα που ίσως κάνει τα πράγματα καλύτερα για την πλουτοκρατία της χώρας και τους ξένους προστάτες της, να σμικρύνει η κοινωνική ένταση.

- Τελικά τι διαφορετικό θα κάνει ο κ. Παπαδήμος από τον απερχόμενο πρωθυπουργό (με την ευκαιρία, πότε παραιτήθηκε ο κ. Παπανδρέου;) σχετικά με την υλοποίηση της επαίσχυντης συμφωνίας της 26/27 Οκτώβρη, ως αποτέλεσμα της συμφωνίας της 21 Ιούλη ;

- Αυτοί που πιστεύουν και το έχουν πει, ότι όλα γίνονται βάσει σχεδίου, ώστε με την πτώχευση του ελληνικού λαού να κερδίσουν οι κερδοσκόποι, οι τραπεζίτες, οι κάθε λογής καπιταλιστές, φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Οι αναφορές για "παράταση" της θητείας του μαύρου μετώπου (άλλοι το λένε και κυβέρνηση) πέραν της συμφωνηθείσης 19 Φλεβάρη, αυτό δεν δείχνουν;

- Μήπως βρισκόμαστε ενώπιον μιας γενικότερτης ... κωλοτούμπας; Μήπως οι αναφορές του κ. Σαμαρά για μεταβατική κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, είναι για τα μάτια του κόσμου και μια ωραία πρωινή θα μας ξεφουρνήσουν ότι "για λόγους εθνικής ανάγκης, η θητεία παρατείνεται για ... άγνωστο χρόνο";

Ας μην τους αφήσουμε να μας κοροϊδεύουν κι άλλο.
Ας μην ξαναγελαστεί κανένας.
Ας πάρουμε τα μέτρα μας.

Είναι απόλυτα βέβαιο: "Απ΄ τα τσακάλια, δεν γλυτώνεις μ΄ εφκές και παρακάλια" !

Ούτε μια μέρα να μην χαθεί.
Δράση τώρα και λαϊκή αντεπίθεση.
Οι εργαζόμενοι, δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να στηρίξουν ή να ανεχτούντην πολιτική που οδηγεί στην εξόντωσή τους, πρέπει να συνεχίσουν τους αγώνες για την ανατροπή της.

Πόλεμο στον πόλεμο, ούτε ένα λεπτό ο λαός δεν πρέπει να εφησυχάσει, αυτή η κυβέρνηση πρ΄πεπει να φύγει μια ώρα γρηγορότερα.

34 σχόλια:

  1. Τι λέει ο γνωστός σύμβουλος του Γιωργάκη στο twitter:
    @NikosKotzias
    "Έφυγα από την ηγεσία της αριστεράς΄ όταν το 1989 συγκυβέρνησαν με τη ΝΔ. Ντρεπόμουν. Οι του ΠΑΣΟΚ δεν ντρέπονται να συγκυβερνούν με την ακροδεξιά;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια, τωρα ειναι και πραγματικη δικτατορια με την σταμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «με την ευκαιρία, πότε παραιτήθηκε ο κ. Παπανδρέου;»
    Όσο κι αν έψαξα, γιατί και σε μένα δημιουργήθηκε αυτή η απορία, όσους κι αν ρώτησα (μεταξύ αυτών και έναν δημοσιογράφο), επίσημη αναφορά περί παραίτησης δεν βρήκα πουθενά αλλού, παρά μόνο στην ομιλία του ΓΑΠ στην κοινοβουλευτική του ομάδα, την παραμονή της ανάθεσης της εντολής στον Παπαδήμιο. Η Προεδρία της Δημοκρατίας μάλιστα, ανακοινώνοντας αυτή την ανάθεση εντολής, αναφέρεται στον ΓΑΠ ως «προθυπουργό»! Καλά, το σύνταγμα οι αστοί πολιτικοί το 'χουν κάνει κουρελόχαρτο αυτές τις μέρες. Μαζί τους κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να τηρήσει ούτε τα προσχήματα. Τέτοια κατρακύλα είναι τυχαία άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν θα είναι να πάμε για εκλογές θα παραμείνει το ΛΑΟΣ μόνο του και μετά θα το στηρίξουν όλοι συν γυνεξί και τέκνοις, όπως την 4η Αυγούστου το 1936.θα είναι το ακροδεξιό κίνημα της 19ης Φλεβάρη 2012.
    Ο Τότε εθνικός ύμνος....
    "-Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;
    -Γιατί λάμπει ο ήλιος έτσι, γιατί φέγγει έτσι η μέρα;
    -Γιατί σαν αυτή παιδί μου, την ημέρα τη χρυσή
    που τη χαίρεσαι και συ,
    στέρεψε το μαύρο δάκρυ, κλείσανε πολλές πληγές.
    Αψηλώσανε τα στάχυα
    κι’ ένα γύρω όλα τα βράχια
    εγινήκαν ανθοβούνια και χρυσοπηγές.

    Μιαν ημέρα σαν κι’ ετούτη, την ολόφωτη κι ωραία
    ξεδιπλώθηκε και πάλι η γαλάζια μας σημαία
    που ’χει τ’ ουρανού το χρώμα
    και σκεπάζει τ’ άγιο χώμα
    που ελεύθερος πατάς,
    κι έτσι με χαρά κι ελπίδα
    για μιαν ένδοξη πατρίδα
    η σημαία κυματίζει μ’ ένα ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ.

    Μιαν ημέρα σαν ετούτη
    δοξασμένη κι ισχυρή
    κι έτσι σαν την αντικρίζεις
    έτσι πάλι την γνωρίζεις,
    «την γνωρίζεις απ’ την κόψη του σπαθιού την τρομερή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το όνειρο του κάθε κοπροκέφαλου είναι το σύνδρομο της ακροδεξιάς υπό την οικονομική καθοδήγηση της αστική τάξης, την πολιτική του ΑΚΡΑΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΥ και την ιδεολογία της 4ης Αυγούστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η υψιστη ξεφτιλα: ο τραμπουκος βοριδης - πρωην μελος της ΝΟΠΟ - υπουργος!
    (δεν μπορω να γραψω πολλα εχω κανει εγχειρηση στο χερι, μονο σκρολλαρω και φρίττω μ' αυτα που διαβαζω, σορυ γραφω με το δεικτη του αριστερου χεριου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. faro

    Οτι ο λαος τους πηρε ειδηση ειναι γεγονος, αλλα βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι ευκολα τα πραγματα απο δω και περα, μεχρι να πανε απο κει που τους..εστειλαν!


    @spiral

    Γιατι ειναι ξεφτιλα; Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να αποκαλυπτονται ποιοι ειναι τελικα και με ποιους συνεργαζονται! Καιρος να δουμε την αληθεια οπως ειναι!

    Περαστικα στο χερι!! Δε πιστευω να το παθες απο το πολυ ...σιδερωμα στο σπιτι; ;))



    Aκουστε κι ενα νορβηγοσουηδικο γκρουπακι που γνωριζει επιτυχια με τον επικαιρο τιτλο:

    ΒANKMAN GANGSTER
    http://www.youtube.com/watch?v=im3sd-0uMUQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω πως επιβεβαιώνεται (να ευλογίσουμε και τα γένια μας),αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή.
    Η παρούσα κυβέρνηση θα συμπληρώσει την 4ετία και βλέπουμε...
    Τα δημοσιεύματα του αστικού τύπου προετοιμάζουν το κλίμα.
    Αλλά και η μέχρι τώρα επιχειρηματολογία τους αυτό δείχνει. Αν δηλαδή η "6η δόση" είναι τόσο σημαντικό πράγμα που καθιστά απαγορευτική κάθε κοινοβουλευτική (αστο)δημοκρατική διαδικασία, γιατί η 7η, η 8η, η 9η κλπ δόση θα είναι πιο ασήμαντη;
    Από την στιγμή που θα έχει περάσει στον κόσμο πως η αναμονή μιας δανειακής δόσης έχει περισσότερη σημασία από την (έστω και στρεβλωμένη, έστω και αστική) δημοκρατική έκφραση του λαού, και με δεδομένο πως οι δανιακές δόσεις εκτείνονται σε βάθος χρόνου, έχει ήδη ενταφιαστεί ιδεολογικά ακόμη και αυτή η κουτσουρεμένη αστική δημοκρατία. Από αυτό το σημείο και μετά, ο τυπικός ενταφιασμός της είναι θέμα χρόνου.
    Αλωστε επιχειρήται (με μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια) ήδη.
    Εχουμε μία κοινοβουλευτικά πανύσχιρη κυβέρνηση που δεν την έχει εκλέξει (ούτε καν με τα εκλογικά συστήματα αλίωσης της λαϊκής θέλησης) ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, μέσα από μία διαδικασία που ακροβατεί στα όρια(;) του (αστικού[!]) συντάγματος, ενώ ήδη και με κάθε επισημότητα έχει ουσιαστικά καταργηθεί ο θεσμός της "αξιωματικής αντιπολίτευσης" με τα όσα προνόμια ελέγχου στην κυβέρνηση, αυτός συνεπάγεται.
    Ο,τι θα έφτανα στο σημείο 40 χρόνια μετά τον παππού μου, να "υπερασπίζομαι" την αστική "δημοκρατία", εγώ ο εχθρός της δεν το είχα δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου.
    Οι αγώνες που έρχονται θα είναι οι πιο δύσκολοι ,αλλά και οι πιο ουσιαστικοί, εδώ και γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να παρακαλατε να μην κανουνε ...καμια 'μαλακια' οι γειτονες ....και δεν γινουνε εκλογες ουτε τον κοκκινο ΜΑΗ'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πεποίθησή της ότι, όσο επεκτείνεται η κρίση χρέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρειάζονται δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι τεχνοκρατικές, εκφράζει η βρετανική Telegraph.

    Όπως αναφέρει, σε άρθρο του ο Charles Moore, για εκείνους που διοικούν την Ευρώπη, η πραγματικότητα είναι ότι το κοινό νόμισμα, θα πρέπει να σωθεί.

    Στην Ελλάδα, πριν από δύο ημέρες, επιλέχθηκε νέος πρωθυπουργός. Ο Λουκάς Παπαδήμος, όπως αναφέρει ο βρετανός αρθρογράφος, δεν είναι εκλεγμένος πολιτικός. Είναι ένας πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και μέρος της δουλειάς του, πριν μια δεκαετία ήταν να πείσει την Ε.Ε ότι η χώρα του έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να μπει στη ζώνη του ευρώ. Όμως, η Ελλάδα τότε δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Ωστόσο, εκείνος δήλωσε το αντίθετο.

    Τώρα, η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα χάος, μερικώς, από τη δική του, τότε λανθασμένη δήλωση. Όμως, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, που σοκαρίστηκαν από την απόφαση Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, προτίμησαν τώρα, αντί εκείνου, τον Παπαδήμο, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Moore.

    Την ίδια ώρα, στη Ρώμη θέλουν τον Μάριο Μόντι να διαδεχθεί τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο Μόντι, πολλές φορές έχει χαρακτηρισθεί πολιτικός, αλλά δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής. Μάλιστα, διαμένει στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, είναι και αυτός, όπως ο Παπαδήμος, ο «εκλεκτός» των Ευρωπαίων, επισημαίνει ο αρθρογράφος.

    Οι αλλαγές αυτές γίνονται επειδή οι μεγάλες δυνάμεις της Ε.Ε θέλουν τεχνοκρατικές κυβερνήσεις. Όμως είναι σίγουρα οι ενδεδειγμένες για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη;, αναρωτιέται ο Moore.

    πηγή: nooz.gr
    http://www.nooz.gr/greece/kritiki-kata-papadimou-apo-tin-telegraph

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gekoudi: Ναι, ο Κοτζιάς ντρεπόταν τότε ...
    Ντρεπόταν τόσο πολύ που πήγε με το ... ΠΑΣΟΚ !

    Το ΠΑΣΟΚ του Κοσκωτά, του Τσουκάτου, του Λαλιώτη, του Τσοχατζόπουλου και τόσων άλλων ...

    Δικαιολογίες ...

    Αλήθεια, μιλάει για τους πασόκους να ντρέπονται, ο ίδιος τι κάνει ;
    Δεν ντρέπεται που το αφεντικό του (ο Παπανδρέου) έμπασε από τη πίσω πόρτα την άκρα δεξιά στην κυβέρνηση ;
    Ή νομίζει ότι ο ίδιος δεν έχει ευθύνες γι αυτό ;

    Αλλά για μερικούς αυτά είναι "ψιλά γράμματα" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. stelth: Σωστά !

    Ή αλλιώς δικτατορία των μονοπωλίων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λευτέρης-Δικαίος: Την Καλησπέρα μου.

    Μάλιστα !
    Άρα ;
    Άρα, έχουμε ... 2 πρωθυπουργούς !!!
    Χε χε !

    Καλά ότι το Σύνταγμα το έχουν γραμμένο, το ξέραμε πολύ καλά !
    Τόσο ... πολύ όμως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Radio Collectiva (1988-208): Γεια χαρά σας !

    Μην ... τρομοκρατείτε τον κόσμο !!!!!!!!
    Εγώ, ξέρεις τι πιστεύω ;
    Ότι θα κατεβούν και ... μαζί και ... χώρια !!!

    Δηλαδή ... χώρια, αλλά θα λένε, είδατε ; Μετά τις εκλογές εμείς πάλι μαζί θα κάνουμε κυβέρνηση για το ... καλό της ... πατρίδας !!!

    Χε χε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Radio Collectiva (1988-2008): Θα τους χαλάσουμε τα σχέδια ...

    Όσο κι αν χτυπιέντε ...

    Ας το πάρουν απόφαση !

    Ο λαός δεν τρώει πια κουτόχορτο όπως αυτοί νομίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. spiral erchitect: Έχω τη γνωμη ότι δεν φτάσαμε ακόμα στην ... ύψιστη ξεφτίλα !
    Θα δούμε κι άλλα ...

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Elva: Ξέρεις ποιο ΑΚΡΙΒΩΣ είναι το πρόβλημα ;

    Ο κόσμος φοβάται !
    Ναι ! ΦΟΒΑΤΑΙ !

    Δεν εμπιστεύεται τον ίδιο τον εαυτό του.

    Μόλις, όμως, το κάνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TRASH : Επιβεβαιώθηκε το εξής:

    Ότι ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ θα πέσει από ... μόνη της.
    Θα τη ρίξει η ΠΑΛΗ του λαού !

    Ο αστικός τύπος όπως και η τηλεόραση έχουν πάρει τις σχετικές εντολές ...
    Γι αυτό και δεν έδειξαν τίποτα από τις προχθεσινές μεγαλειώδεις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ !

    Όμως, όσο κι αν καμώνονται πως είναι ... άλλοι, ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι.
    Ένα ... τσικ θέλει και θα έρθουν τα πράγματα τούμπα.

    Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου.
    Οι δόσεις είναι ... 12 !
    Μέχρι να τις πάρουμε ... όλες, τέτοια θα μας λένε.
    Και μετά ...
    Και μετά, θα αρχίσουν τα ίδια κόλπα με τις δόσεις του Νέου Δανείου που θα πάρουν μέχρι τέλους του χρόνου φέτος.

    Το ζήτημα είναι πως θα το περάσουν όταν θα μπει ο καινούργιος χρόνος.
    Τι θα βρει να πει ο ... Σαμαράς !
    Βλέπεις τον θέλουν για ... εφεδρεία !

    Το θέμα είναι να μην περιμένουμε μέχρι τότε.
    Από σήμερα κιόλας ξεσηκωνόμαστε, όχι - όπως λες - να υπερασπιστούμε την αστική δημοκρατία, αλλά με την ανατροπή της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, να ανατρέψουμε γενικά την αστική εξουσία και να εγκαθιδρύσουμε την Λαϊκή Εξουσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος: Είπαμε πολλές φορές, να βάζετε ένα όνομα - παρατσούκλι από πάνω ή από κάτω από το σχόλιο για να μπορούμε να συζητάμε.

    Επί της ουσίας: Όλα να τα περιμένει κανείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Elva: Μεταξύ μας κι εγώ αυτό πιστεύω !

    Άλλωστε τις έχουν "δοκιμάσει" τις δικτατορικές κυβερνήσεις, τις δοτές κυβερνήσεις κλπ.
    Το "πείραμα" της Ελλάδας, γρήγορα θα αποδειχθεί θνησιγενές !
    Και το ξέρουν ...
    Ειδικά στην Ελλάδα, όπου υπάρχει ένα ισχυρό ΚΚΕ, που θα τους χαλάσει τα σχέδια σε κάθε περίπτωση.

    Τώρα, δεν ξέρω τίνος τις απόψεις απηχεί η "Telegraph", σίγουρα όμως, οι λεγόμενες "δημοκρατικά νομιμοποιημένες" κυβερνήσεις, τους κάνουν για τη "δουλειά" πολύ καλύτερα.

    Σωστά αναφέρεσαι στο παρελθόν του Παπαδήμου.
    Το ερώτημα είναι :
    - Αφού στο παρελθόν ο εν λόγω κύριος, ξεγέλασε τους Ευρωπαίους, αυτοί, τώρα, πως θα τον εμπιστευτούν ;
    Κανονικά δεν πρέπει ...
    Άρα ;
    Άρα κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την όλη ιστορία.

    Προφανώς κρύβεται το γνωστό λόμπι που ήταν μέλος, μήπως στο ίδιο είναι και ο Μόντι ;
    Ή σε άλλο παρεμφερή ;
    ( Μιλάμε για το Λόμπι Trilateral Commission )

    Τώρα, ο Moore, κάνει στον συλλογισμό του μια ... ακροβασία.
    Δεν είναι "κρίση χρέους" αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη. Είναι συστημική κρίση, κρίση του καπιταλισμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβασες, faro, τι λενε, τωρα, οι Γερμανοι;

    Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από Εβραίους στη Γερμανία για την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ενώ επίθεση εξαπέλυσαν και τα γερμανικά ΜΜΕ με χαρακτηριστικότατο παράδειγμα τον τίτλο της Bild: «Στην Ελλάδα μετέχουν τώρα στην κυβέρνηση και οι αντισημίτες του ΛΑΟΣ».

    http://bit.ly/vLIMY8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Elva: Ναι το διάβασα το παραπάνω !
    Και είναι σωστό εν μέρει !

    Στο κάτω κάτω της γραφής, από το 1974 είχε η χώρα ακροδεξικό υπουργό !
    Και τον έχρισε το ... "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ - ξέρεις το κόμμα που στην Αυτοδιοίκηση και τον Συνδικαλισμό εξακολουθεί να βρίσκεται σφιχταγκαλιασμένος και ο ΣΥΡΙΖΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eπισης

    Προβληματισμός επικραττεί στην Γαλλία για την είσοδο του ΛΑΟΣ στην μεταβατική κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου, όπου το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS) εκφράζει τις ανησυχίες του για την δημοκρατία στην Ελλάδα.
    Στην σημερινή του ανακοίνωση το (PS), δηλώνει πως «Σοκ προκαλεί η είσοδος της άκρας δεξιάς στην νέα ελληνική κυβέρνηση συνασπισμού, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα, το 1974».

    http://bit.ly/rPUNGp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να παραθέσω παρακάτω και δυο ακόμα δημοσιεύματα που τα θεωρώ άξια προσοχής.

    Το πρώτο από το πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας", που αναφέρει:
    Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με μπλε και μαύρους κόκκους !!!

    Το δεύτερο από την "Ολιγομελής" κυβέρνηση 49 υπουργών, που το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει "πάση θυσία" να μετατρέψει σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ, για να γλυτώσει ο Παπανδρέου την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το δεύτερο δημοσίευμα από την εφημερίδα "δημοκρατία" ... το έφαγε ο δαίμων της ... βιασύνης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγαπητέ Φάρο
    Είναι δυνατόν να τρομοκατούμε τον κόσμο μας;
    Μια διαπίστωση κάναμε για να έχουμε αντανακλαστικά ισχυρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Radio Collectiva (1988-2008): Όχι τον δικό μας κόσμο, εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα !

    Τον ... υπόλοιπο κόσμο (και μεταξύ μας καλά κάνετε χε χε) !!!

    υ.γ. ένα αστειάκι έκανα, αλλά δυστυχώς το μπλογσποτ, δεν επιτρέπει εικονίδιο με γελάκια και τα τοιάυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι γεγονός πως οι "δημοκρατικά εκλεγμένες" κυβερνήσεις προτιμούνται πάντα για να κάνουν την "δουλειά". Οταν δεν μπορούν όμως;
    Τα δείγματα των ημερών επιβεβαιώνουν περίτρανα το θείο Λένιν:
    Οσο ο ιμπεριαλισμός αναπτύσεται, τόσο περισσότερο σαπίζει.
    Πάντως δεν νομίζω πως πρέπει να προσπερνάμε έτσι εύκολα το γεγονός πως έχουν φτάσει στο σημείο να ξεβρακώνουν την τιμή και το καμάρι τους, την ίδια την αστική "δημοκρατία". Δεν είναι καλά μαντάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. TRASH: Υπολογίζουν στο χαμηλό θυμηκό του Έλληνα !

    Γενικά έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι ...


    Δεν είναι καλά τα μαντάτα. Πράγματι. Θα συμφωνήσω. Μόνο που δεν είναι καλά για τον καπιταλισμό. Κι αυτό, καθόλου δεν μας χαλάει :lol:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. spiral: Τελικά σαν ... τραγουδιστής, θα είχε μεγαλύτερη ... πέραση !!!

    Πιο μεγάλη κι απ΄αυτή του ... Πάγκαλου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...