22 Ιαν 2014

Ο φασισμός στο λεωφορείο Χ14 στο Σύνταγμα!

Αναδημοσιεύουμε κι εμεις την επώνυμη καταγγελία που κυκλοφορεί από εχθές στο facebook

*ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ* ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ “ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ”…!!!

Για άλλη μια φορά ο υποτιθέμενος “μέσος” Έλληνας δείχνει το πραγματικό και σκληρό του πρόσωπο.

Δευτέρα 20/1/2014 και ώρα 2.15

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το λεωφορείο Χ14 σταματημένο στην αφετηρία του επί της Βασιλίσσης Αμαλίας στο Σύνταγμα. Το συγκεκριμένο λεωφορείο θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει για το καθορισμένο του δρομολόγιο από τις 2.10. Παρόλα αυτά, ο οδηγός έχει κλείσει τις πόρτες από τις 2.05 μην αφήνοντας να ανέβει στο λεωφορείο ο άνθρωπος που βρίσκεται (όπως φαίνεται) έξω από την μπροστινή πόρτα.
Ναι… ο άνθρωπος είναι άστεγος, βρώμικος, με πατερίτσες και δύο πόδια τυλιγμένα με γάζες. Προορισμός του; Το νοσοκομείο ΚΑΤ από το οποίο περνάει το εν λόγω λεωφορείο, γιατί ο άνθρωπος είχε ανάγκη να πάει, καθότι διαβητικός από όσο δήλωσε. …
ΟΜΩΣ ο οδηγός επικαλούμενος την υγιεινή και την καθαριότητα που θα πρέπει να διατηρηθεί στο λεωφορείο(εδώ γελάμε ασφαλώς!), δεν του επιτρέπει την είσοδο.
Μαζί με τον άστεγο, προφανώς μένουμε απ’έξω και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι, πολλοί από τους οποίους πλησιάζουν και τον οδηγό και προσπαθούν να τον λογικέψουν και να ανοίξει την πόρτα, να ανέβουμε ΟΛΟΙ και να εκτελέσει το δρομολόγιό του.

Ώρα 2.20

Ο οδηγός κάνει νόημα να πάμε στην πίσω πόρτα πιστεύοντας ότι θα προλάβουμε να μπούμε όλοι οι υπόλοιποι μέσα και ο άστεγος θα μείνει εκτός. Παιδιά κρατάνε την πόρτα ανοιχτή μέχρι να ανέβει και εκείνος στο λεωφορείο, αδιαφορώντας για τις φωνές του οδηγού που εμμένει στο να μείνει ο άστεγος εκτός λεωφορείου. Με τα πολλά, ο οδηγός κάθεται και ξεκινάει. Μόλις παίρνει τη στροφή, όμως, και μπαίνει στη Βασιλίσσης Σοφίας ξανασταματάει μπροστά από την είσοδο της Βουλής που είναι ένα λεωφορείο ΜΑΤ και απαιτεί από τους αστυνομικούς που βρίσκονται εκεί να κατεβάσουν τον άστεγο από το λεωφορείο.
Η αστυνομία ασφαλώς νομικά (από όσο έμαθα κι εγώ εκείνη την ώρα) απαγορεύεται να εισβάλλει στο λεωφορείο για να κάνει κάτι τέτοιο, οπότε και μένει άπραγη απ’έξω κοιτώντας.
Μερικοί επιβάτες δυσανασχετούν και απειλούν τον οδηγό με μήνυση και αναφορές. Ο οδηγός όμως παραμένει στη διατύπωση της φράσης “Εσείς δε νοιάζεστε για την υγεία σας;”.

Για να μη μακρυγορώ άλλο, η ώρα έφτασε 2.45 και μόλις τότε (δλδ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ αργότερα από το καθορισμένο δρομολόγιο) ο οδηγός κατάλαβε ότι ούτε εκείνος ούτε η αστυνομία μπορεί να κάνει κάτι κι έτσι απλά κάθεται επιτέλους στη θέση του και ξεκινά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ένας αστυνομικός μπήκε στο λεωφορείο ζητώντας από τον άστεγο να του δώσει τα στοιχεία του, ζητώντας μέχρι και ταυτότητα, αλλά ευτυχώς παρότι ο άνθρωπος δεν είχε να του δώσει, δεν έκανε κάτι άλλο. Το αν υπήρξαν άλλα ευτράπελα μέχρι να φτάσει ο άνθρωπος στον προορισμό του, δεν το γνωρίζω, καθώς κατέβηκα από το λεωφορείο αρκετά νωρίτερα.
Άραγε αν ήμουν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος επιβάτης φυματικός ή με κάποια κολλητική πάθηση που παρόλα αυτά συγκαλυπτόταν από την αμφίεση και την καθαριότητά μας, θα είχε πρόβλημα ο οδηγός;
Είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος επιβάτης λεωφορείου που δεν τηρεί τους “κανόνες υγιεινής και καθαριότητας”; Η ηθική βρωμιά άλλων μας απασχολεί; Όχι βέβαια!
Έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα!

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!
ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Τα συμπεράσματα για την όλη κατάσταση δικά σας!!!
Το δικό μου;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ “ΑΝΘΡΩΠΟ”!!

1 σχόλιο:

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...