28 Ιαν 2014

Στον αγώνα και οι αγρότες του Έβρου

Με μεγάλη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Γενάρη το απόγευμα σύσκεψη που διοργάνωσε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας.

Σε μια αίθουσα που «έβραζε» από αγανάκτηση, αγρότες και κτηνοτρόφοι συζήτησαν το σύνολο της πολιτικής της ΚΑΠ που τους οδηγεί χρόνο με το χρόνο στη χρεοκοπία και την καταστροφή και με αιχμή την αντίθεσή τους στη νέα φοροεπιδρομή της κυβέρνησης ομόφωνα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισαν :
 
- Το Σάββατο 1η Φλεβάρη να πάρουν μέρος δυναμικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την έκθεση της «ΑΓΡΟΤΙΚΑ».  
 
- Να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των τρακτέρ στο μπλόκο στο ύψος της ΕΒΖ, την Τρίτη 4 Φλεβάρη. 
 
- Περιοδείες της συντονιστικής επιτροπής αγώνα στα χωριά σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...