15 Ιαν 2014

Δ. Κουτσούμπας: Για τις σημερινές ομιλίες των Σαμαρά και Τσίπρα (VIDEO)

Σε δήλωση προέβη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με τις σημερινές ομιλίες των Α. Σαμαρά και Αλ. Τσίπρα. 

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Οι ομιλίες του κ. Σαμαρά στο Στρασβούργο και του κ. Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα, εκπέμπουν την αγωνία για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της ΕΕ και του κεφαλαίου, για να διαχειριστεί τον «πάτο» της κρίσης και την αναιμική πορεία ανάκαμψης που πιθανόν ακολουθήσει.
Και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να συσκοτίσουν το πραγματικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι το όποιο πρωτογενές πλεόνασμα και τα όποια ψίχουλα για εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας ακολουθήσουν, στηρίζονται στην κατεδάφιση των λαϊκών δικαιωμάτων την περίοδο της κρίσης, καθώς και σε μια πορεία νέων θυσιών για το λαό χωρίς ημερομηνία λήξης».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...