20 Οκτ 2011

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ(αναδημοσίευση)

Αναδημοσίευση απο tsantiri.gr

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ 
Αμαλίας και Σουρή ώρα 18.21
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ από το kentrinews
Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη. Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός
Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».

20 σχόλια:

  1. Αυτοι μαλλον ειναι "αντιεξουσιαστές στην εξουσία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβιετ χωρίς ασφαλίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... και με αυτά ... και με άλλα, πέρασαν στη Βουλή το χειρότερο (μέχρις στιγμής) νομοσχέδιο για τον εργαζόμενο λαό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκλειστικά υπεύθυνο για τα σημερινά (20-10-11) γεγονότα στο Σύνταγμα είναι το ΚΚΕ. Η απόφασή του να μονοπωλήσει τη διαδήλωση στο Σύνταγμα και να καταλάβει μονοπωλιακά το πάνω διάζωμα (Β. Αμαλίας) πάρθηκε για λόγους τηλεοπτικής και πολιτικής ...υπεραξίας και ήταν μία πράξη επιθετική απέναντι στην κοινωνία. Αποφάσισαν να αποκλείσουν την πρόσβαση του κόσμου προς τη Βουλή, ανοίγοντας το δρόμο για τους βουλευτές, προκειμένου να πανηγυρίσουν την έξοδο των δικών τους βουλευτών, των βουλευτών υποτίθεται του ‘όχι’.
    Χρησιμοποιώντας την περίφημη περιφρούρησή του –η οποία συνετρίβη με το πρώτο μπαμ και διεσώθη πρόσκαιρα με την συνεργασία και την επέμβαση των ΜΑΤ- εμπόδισε, σαν δύναμη καταστολής, την διέλευση στους πολίτες.

    Οι προκλητικές δηλώσεις των προβεβλημένων στελεχών του κόμματος περί προβοκατόρων, κουκουλοφόρων και άλλα ηχηρά παρόμοια πυροδότησαν από μέρες το κλίμα. Προσπάθησαν δε να οικειοποιηθούν το Σύνταγμα, το οποίο κατασυκοφαντούσαν και λοιδορούσαν από την στιγμή που έγινε χώρος δημόσιος, χώρος της Άμεσης Δημοκρατίας.

    Δεν κατάλαβε τίποτε το ΚΚΕ από τον Δεκέμβρη του ’08, όταν έντρομο ζητούσε τη βοήθεια του Καραμανλή με επίσημες επισκέψεις. Οι καιροί των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ πέρασαν ανεπιστρεπτί, όπως πέρασε και η εποχή που έκοβαν χέρια και έβγαζαν τα μάτια των ανήμπορων αρχειομαρξιστών και τροτσκιστών.

    Το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση.

    Ας μην παρασύρεται το κόμμα από τη γνωστή του τακτική στο χώρο των πανεπιστημίων. Η κοινωνία είναι μια σκληρή πραγματικότητα, ένας ωκεανός, όπου αρκεί ένας μικρός κυματισμός για να πνίξει κάθε ολοκληρωτισμό.

    Η Άμεση Δημοκρατία αναδύεται στα συντρίμμια του παλιού κόσμου.

    Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας"

    11888

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι γατακι μου ανωνυμε.ναι γατακι μου.νομοτελειακα θα τρως μαπες οπως και οπου κ αν εισαι.γατακι μου ομορφο.σκουλικακια μου.τζανετακοι μου εσεις...να ηξερες τι χαδια εχεις να απολαυσεις ακομα.σκουπιδια της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1ον: red είσαι τρόμπας.
    2ον: Σιγά το ντοκουμέντο.το βίντεο δεν αποδυκνύει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τανε και το μονο...

    αλλωστε δεν χρειαζομαστε βιντεο για να αποδειξουμε αυτο που ειδαν να συμβαινει μπροστα στα ματια τους δεκαδες χιλιάδες διαδηλωτες...

    ο καθ ενας βεβαια μπορει να εθελοτυφλει οσο θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Στατοκέφαλο Ανώνυμο:
    Κοπρόσκυλο, σάπιε κρετίνε, χαφιέ της ασφάλειας, αναρχοφασιστικό γουρούνι, σύγχρονε ταγματαλήτη,βαυκαλιζόμενε γκεμπαιλίσκε, δειλό υπάνθρωπο κτήνος, ψωλόμυαλε κουκουλοφόρε, το αίμα που χύσατε σήμερα θα το βρείτε μπροστά σας. Το χέρι της επανάστασης δεν ξεχνά. Θα έρθει καιρός που η ιστορία θα εκδικηθεί τα κρίματα σας. Και αυτή τη φορά θα είναι αμείλικτη.

    ΥΓ: Πήγαινε βρωμερέ προβοκάτορα να πάρεις τα 30 αργύρια από τα αφεντικά σου. Είθε να είναι τα τελευταία σου. Ούτως ή άλλως οι μέρες των αφεντικών σας, όπως και οι δικές σας, είναι μετρημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σβηστε τις μαλακιες που γραφουν τα μπασταρδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαλακα μου (στον "δημοσιογράφο" πάει αυτό ... ο κνιτάκος από πάνω είναι αδιάφορος) ... είσαι λοβοτημένος δεν εξηγείται αλλιώς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σορρυ... λοβοτομημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να βαζετε ενα Nickname παρακαλω

    Και να αντικρούετε τους συνομιλητες σας με επιχειρηματα και οχι με βρισσιες αν ειναι δυνατον ετσι ωστε να μην γινει μπαχαλο(αν και μερικοι εχουν ειδικοτητα σε αυτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=Td1nOjqm3L4&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Μπαινοβγαίνουν στις φυλακές ΜΑΛΑΚΕΣ που σας πιστέψανε και τους καταστρέψατε αλλά αν είχαν λίγο μυαλό οι ίδιοι αυτοί μαλάκες θα σας τελειώνανε καθίκια.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ μπαχαλομαλάκες. Το καράβι σας πήρε φωτιά και θα πατε στον πάτο που είναι και η φυσική σας θέση, μαζί με ασφαλίτες, καπιταλιστές και λοιπά αποβράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε σε παρακαλω, και εμεις ειμαστε αναστατωμενοι αλλα συμμορφώσου με τους κανονες του μπλογκ, ενα νικ και περιορισε λιγο τις βρισσιες, το τι ειναι και το τι δεν ειναι ολοι οσοι υποστηριζουν αυτες τις τακτικες το δειξανε και τωρα και το δειχνουν καθε φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιοι αντιεξουσιαστές? Οι μισοί από αυτούς πληρώνονται από την εξουσία και οι άλλοι μισοί είναι μικροαστικά ασπόνδυλα που τους έχουν πιάσει και τζάμπα μαλάκες...
    Και στην τελική τι την έβγαλαν την ανακοίνωση... και χωρίς να το παραδεχτούν γνωρίζουμε ότι είναι δολοφόνοι... τουλάχιστον ας ενημέρωναν πόσα παίρνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απ'οτι κατάλαβα αν δεν υπήρχε το ΠΑΜΕ χθες να περιφρουρεί θα είχε γίνει επανάσταση από 15 χούλιγκαν, 20 ασφαλίτες με κουκούλα, 5 ΚΥΠατζήδες και 30 δεκαεξάχρονα που τα είχαν για ανάχωμα. Μαλακία ρε γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συν Αθηνά και χείρα κίνει:

    χτεσινό:
    http://pitsirikos.net/2011/10/%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pitsirikos%2FuPfN+%28%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%29

    σημερινό:
    http://pitsirikos.net/2011/10/%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pitsirikos%2FuPfN+%28%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%29

    και να πώς όλοι φροντίζουν την ενότητα του κινήματος και τα επίσημα και τα "εναλλακτικά" μέσα ενημέρωσης... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...