26 Σεπ 2013

ΚΚΕ: Για το χαράτσι των 25 ευρώ σε δημόσιο νοσοκομείο!


Σχόλιο για το χαράτσι των 25 ευρώ για εισαγωγή σε δημόσιο νοσοκομείο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στο οποίο σημειώνει:

«Η επιβολή του χαρατσιού των 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία αποδεικνύει ότι το κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση περί μη επιβολής νέων μέτρων είναι στάχτη στα μάτια του λαού. Υπάρχει πλήθος αποφασισμένων αντιλαϊκών μέτρων, που ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί και άλλα που είναι προ των πυλών, θυσιάζοντας τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της καπιταλιστικής ανάπτυξης. 

Με το μέτρο αυτό, που προστίθεται στα εξοντωτικά χαράτσια, η κυβέρνηση, όχι μόνο βάζει νέα εμπόδια στην υγεία και περίθαλψη του λαού, αλλά θέτει και εκβιαστικά διλήμματα με τον ισχυρισμό ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων. Η υγεία, περίθαλψη και νοσηλεία είναι δικαίωμα όλου του λαού και το κράτος έχει την ευθύνη να την εξασφαλίζει δωρεάν και με υψηλού επιπέδου δημόσιες υπηρεσίες σε όλους.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα είναι ανάγκη να απορρίψουν τους εκβιασμούς και να οργανώσουν την πάλη τους για να παρεμποδίσουν την υλοποίηση αυτού του απάνθρωπου μέτρου, όπως και άλλων αντίστοιχων που έχουν ήδη ψηφιστεί και θα εφαρμόζονται το ένα μετά το άλλο στο επόμενο διάστημα».

1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...

    Αυτήν την ανάρτηση την έκανα χτες βράδυ
    "ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ «ΠΑΙΡΝΕΙ» Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ"

    Στην στήλη σας ΓΛΟΜΠROLL όμως, ακόμη υπάρχει η προηγούμενη ανάρτησή μου... Η εξής:

    Revolt !!!
    "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΜΕ !!! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!"

    Μόλις το αντιλήφτηκα, κατάλαβα και γιατί είναι λίγοι οι επισκέπτες τής νέας ανάρτησής μας...
    Απλά, οι άνθρωποι δεν βλέπουν πουθενά ότι υπάρχει νέα ανάρτηση...
    Τυχαίο;;;

    Σίγουρα πάντως, δεν ευθύνεστε εσείς.
    Και σίγουρα δεν συμβαίνει μόνο σ' εμάς.
    Πολλάκις, πολλά "κόκκινα" μπλογκς, συνεχίζουν να παρουσιάζονται σαν να μην έχουν κάνει νέα ανάρτηση...
    Το ανακαλύπτεις μόνον σαν τα επισκεφτείς...
    Τόσο "αθώο" είναι ο ίντερνετ και αυτοί που το ελέγχουν...
    Οι κύριοι ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ...
    Δια των "εκπροσώπων" τους και των "υπαλλήλων" τους βεβαίως-βεβαίως, σ' όλον τον καπιταλιστικό κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...