9 Σεπ 2013

ΚΚΕ: Για το πρωτογενές πλεόνασμα και τη λήψη νέων μέτρων


Σχόλιο σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα και τη λήψη νέων μέτρων εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το σχόλιο έχει ως εξής:

«Ο στόχος για "πρωτογενές πλεόνασμα" που αναμασά η κυβέρνηση, όπως και ο στόχος της επαναδιαπραγμάτευσης με νέο "κούρεμα" που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούν σε νέα αντιλαϊκά μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης. Σε κάθε περίπτωση, είτε με τις συνταγές της κυβέρνησης, είτε με τις συνταγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η επόμενη μέρα για το λαό θα είναι μια από τα ίδια.

Η φιλολαϊκή διέξοδος απ' τη βαθιά καπιταλιστική κρίση βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης για μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση απ' την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...