6 Σεπ 2013

Ολα τα ´χαμε, το..''βραχυκύκλωμα'' (λόγω..τροτσκισμού) μας έλειπε!


Ευτυχως Παρασκευη σημερα, γιατι η εβδομαδα δεν πηγε καθολου καλα, ουτε παγκοσμιως, ουτε τοπικως, ουτε διαδικτυακως! (Γκαντεμια νουμερο  1): Ηρθε ο Ομπαμα στη Σουηδια, 


(Γκαντεμια νουμερο 2): Aρχισε και απο χθες, Πέμπτη, στην Πετρούπολη, η διήμερη διάσκεψη κορυφής της Ομάδας (G20) δηλαδη των 20 πλουσιότερων χωρών του πλανήτη, και ολος ο πλανητης αναμενει αποφασεις για σχεδιασμους «ανάκαμψης της παγκόσμιας οικονομίας» και μείωσης της φοροδιαφυγής και «φορο-αποφυγής», αλλά και της δημιουργίας θέσεων εργασίας.
 

Και ενω συμβαινουν ολα αυτα στον κοσμο, εμεις εδω, στο γλομπινγκ, ειχαμε τα ..προβληματα μας και ειναι κατι που οι...(εκατονταδες χιλιαδες) αναγνωστες μας, σιγουρα θα παρατηρησαν. 


Mε την ευκαιρια ζητουμε και συγγνωμη για τη ...ταλαιπωρια του κοινου απο καποια κειμενα μας που τις μερες αυτες μια...εμφανιζοντουσαν, μια εξαφανιζοντουσαν, κατι σαν τα ...χρηματα που ο ΓΑΠ ελεγε παλιοτερα οτι υπαρχουν, αλλα ...φευ! Ετσι παμε στη (Γκαντεμια νουμερο 3) ή αλλιως και ...«τροστκιστικος….δακτυλος» και εξηγω αμεσως πως ξεκινησαν ολα. 


Ειπαμε και εμεις, ή για να ακριβολογουμε η υποφαινομενη ειπε, μετα απο ...ομηρικους καυγαδες με το ..πολυμελες team του γλομπινγκ, (ναι ειμαστε πολλοι, αλλα δεν παιζουμε...oλοι μπαλλα!) να ανεβασουμε το επικαιρο για την ημερα εκεινη θεμα-κειμενο σχετικα με την υπόθεση της δίκης του Σάββα Μιχαήλ, μια δίκη που έχει χαρακτηριστεί ως δίκη κατά του «αντιφασισμού» και τις διαστάσεις της και στο εξωτερικό. Δημοσιευσαμε λοιπον το αρθρο, με εσωτερικες διαφωνιες βεβαια,  ανυποπτοι ομως για τα προβληματα που θα...ξεκινουσαν την επομενη μερα!


Ετσι οταν το επομενο πρωι προσπαθησαμε  να ανεβασουμε ενα αλλο κειμενο, του Μπογιοπουλου αυτη τη φορα, το «Σοσιαλισμός των ηλιθίων» ή «πρόθυμοι των σφαγείων» δεν ξεραμε οτι ο....«τροστκιστικος….δακτυλος»,  θα επενεβαινε σε τετοιο σημειο ωστε να εκανε πλεον ...αδυνατη την αναγνωση ενος ακομα εξαιρετικου κειμενου του συντροφου Μπογιο! 


Ετσι αρχισε μια σειρα απο e-mails μεταξυ Ελλαδας-Σουηδιας με oχι και τοσο συντροφικες αβροφροσυνες:


«Στα ´χα πει φταιει ο browser σου, με τι ανεβαζεις»;

«Δεν ειναι καλος, βαλε firefox»

«Πεταξε τα cookies,  ισως επανελθει!»

«Τωρα εγινε εντελως σκ...!»

«Σβηστο ολο, παλι τα ιδια κανει»,

«Εχω ενα αλλο προγραμμα.. Τι θα πει δεν θελεις να το εγκαταστησεις, τι θα παθεις»;

«Μην μην εισαι ξεροκεφαλη»!

«Εσυ γιατι επιμενεις;»

«Να σβησουμε  το κειμενο του Σαββα μηπως και επανελθει;»

«Εισαι ...διανοια, τωρα δουλευει τελεια! Φιλακι!» :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...