13 Ιουν 2013

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στον 902.gr

Η διαρκής ενημέρωση από τον «902.gr», που δε σταμάτησε ούτε λεπτό στη διάρκεια της νύχτας από Τρίτη προς Τετάρτη και η αναμετάδοση των εκπομπών που έκαναν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη διακοπή του σήματος της δημόσιας τηλεόρασης, βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση και προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες στο portal του ΚΚΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το portal κατέγραψε τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από το Νοέμβρη του 2012, που ξεκίνησε τη λειτουργία του, υπερδεκαπλασιάζοντας το μέσο όρο των τελευταίων ημερών και φτάνοντας τις 180.000 μοναδικές επισκέψεις από 150.000 διαφορετικούς επισκέπτες.
 
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και προτού η Digea διακόψει αυθαίρετα την ψηφιακή εκπομπή του 902 tv, το ενδιαφέρον των επισκεπτών του 902.gr κορυφώθηκε, φτάνοντας τις 40.000 επισκέψεις μέσα σε μια ώρα. Η συντριπτική πλειοψηφία των συνολικών επισκέψεων προέρχονταν από την Ελλάδα και 10.000 επισκέψεις έγιναν από το εξωτερικό.
Πολλοί ήταν αυτοί που τηλεφωνικά και μέσω email εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, τα συγχαρητήριά τους για τη δουλειά των Μέσων Ενημέρωσης του ΚΚΕ και ενθάρρυναν για τη συνέχισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...