16 Ιουν 2013

TOYΡKIA: Στρατό στην πλατεία Ταξίμ αναπτύσσει η κυβέρνηση Ερντογάν!

Στη μετακίνηση μονάδων στρατού προχωράει η κυβέρνηση του Ερντογάν, κλιμακώνοντας την καταστολή του λαϊκού κινήματος στην προσπάθεια να αποτρέψει τις προγραμματισμένες για το απόγευμα συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Ήδη φάλαγγα 8 στρατιωτικών οχημάτων με στρατιώτες παίρνουν θέση στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Ταξίμ σε περίμετρο 3 χιλιομέτρων. Επίσης, όπως ενημερώνει το ΚΚ Τουρκίας, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την πλατεία σημειώνονται συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών. Αστυνομία και ο στρατός συνεργάζονται για τη φρούρηση της πλατείας Ταξίμ και του πάρκου Γκεζί, ενώ ως ένα μέτρο αποτροπής της δυνατότητας προσέγγισης της περιοχής σήμερα διακόπηκαν όλες οι θαλάσσιες συγκοινωνίες στο Βόσπορο - μεταξύ ευρωπαϊκής και ασιατικής Τουρκίας. Και υπάρχει προειδοποίηση από τον υπουργό Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εγκεμέν Μπαΐς, ότι «από εδώ και στο εξής όποιος πάει στην Ταξίμ θα θεωρηθεί τρομοκράτης». 

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚ Τουρκίας καλεί το λαό οργανωμένα και πειθαρχημένα να συμμετάσχει στις διαδηλώσεις που διοργανώνονται σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και τις άλλες πόλεις και δηλώνει ότι οι κομμουνιστές, με τα στελέχη και τα μέλη τους, θα συνεχίσουν τον αγώνα. «Λαός ενωμένος - ποτέ νικημένος είναι η καλύτερη απάντηση στην αντίδραση στην Τουρκία», σημειώνει το ΚΚ Τουρκίας.

902gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...