14 Ιουν 2013

Χ.Αυγή: Συγχαίρουν τον Πρωθυπουργό για την απόφασή του να κλείσει την ΕΡΤ!


Απροκάλυπτα υπέρ της Κυβέρνησης και του κλεισίματος της ΕΡΤ η Χρυσή Αυγή, συνεχίζει να στάζει το δηλητήριό της απέναντι στους εργαζόμενους της ΕΡΤ αλλά και σε όλους αυτούς (εργάτες, αυτοαπασχολούμενους, φοιτητές, άνεργους) που εκδηλώνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Στην προσπάθειά τους να θολώσουν τα νερά, να κρύψουν την ξεκάθαρη στήριξη τους στις χιλιάδες απολύσεις, προτείνουν –μέσω της χρυσαυγίτικης παράταξης με το όνομα «Πατριωτική Αφύπνιση ΟΣΥ»- λύση «υπέρ» των εργαζομένων της ΕΡΤ. Αντιγράφουμε κατά λέξη από την σελίδα της Χρυσής Αυγής (διατηρώντας και τη σχετική αν-ορθογραφία) και όχι από κάποιο non-paper της κυβέρνησης:

«Προτείνουμε –λένε οι φασίστες - την άμεση μετάταξη αυτών στην Ο.ΣΥ σε θέσεις όπως αυτών των εισπρακτόρων για την εκμηδένιση της λαθρεπιβίβασης με αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων της εταιρείας. Θέσεις πολητών εισιτηρίων, οδηγών και τεχνικών.»

Όχι μόνο αποδέχονται δηλαδή τις απολύσεις οι Χρυσαυγίτες αλλά έχουν την ίδια γραμμή με την κυβέρνηση για μετατάξεις στο Δημόσιο.

Η ταύτιση της Χρυσής Αυγής με την κυβέρνηση συνεχίζεται και με την επίθεση της στους απεργιακούς αγώνες:

«…Αυτή είναι πραγματική συμπαράσταση και όχι απεργίες που ρίχνουν "πιστολιές" στον αέρα και ταλαιπωρούν τον ήδη καταπονημένο απλό μισθωτό….»
«Ταλαιπωρία» οι αγώνες για δουλειά ενάντια στις απολύσεις για τη Χρυσή Αυγή. Πόσες και πόσες φορές τα έχουμε ακούσει αυτά από στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των άλλων αστικών κομμάτων;

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Οι θέσεις και οι πράξεις της στρέφονται ενάντια στους εργαζόμενους, προσφέρουν στήριξη στη κυβέρνηση και το κεφάλαιο.

Ο λαός να τους απομονώσει, να τσακίσει το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Y.Γ. Η ταύτιση της Χρυσής Αυγής με τη ΝΔ φαίνεται ξεκάθαρα και από την ανάρτηση που έκαναν στο site «ethnikismos.net» όπου έγραψαν: «Σήμερα θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα τον συγχαρούμε (!!!) – σ. σ. εννοούν τον Πρωθυπουργό- για πρώτη –και μάλλον για… τελευταία φορά, για την απόφασή του να κλείσει αμέσως η –μήνας μπάινει, μήνας βγάινει, το παραδάκι πέφτει άκοπα – kopriterie της ΕΡΤ!».

Είναι ώρα ακόμα και ένας κόσμος που στηρίζει τη ΝΔ να βγάλει συμπεράσματα, να μη δεχτεί τις γέφυρες της ΝΔ με τις αντιδραστικές θέσεις που προωθεί και τη Χρυσή Αυγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...