27 Ιουν 2013

Σύντροφοι, το νού σας, γιατί, η σαπίλα ... ξεσάλωσε !

Φαίνεται, μετά την ... επιτυχή έκβαση (σε κυβερνητικό και κομματικό επίπεδο) της γνωστής έκφρασης "μας κάναν τα τρία, δύο" - δηλαδή οι τρεις γίναν δύο χωρίς καμία μα καμία διαφορά, το λοιπόν, φαίνεται, ότι βρήκε την ευκαιρία να βγει στην επιφάνεια κάθε είδους συνδικαλιστική σαπίλα που εδώ και κάμποσο καιρό, είχε τουάχιστον λουφάξει !
 
Σύντροφοι,
Προσέξτε πολύ, γιατί τελικά έχει αποδειχτεί ότι η σαπίλα είναι ... μεταδωτική !
 
Διαβάστε με προσοχή το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "Ρ", και πάρτε τα μέτρα σας.
 
Είναι παγίδα
 
"Η κίνηση των 12 ομοσπονδιών που καλούν σε συντονισμό συνδικάτων και πάλη για την ανατροπή της κυβέρνησης, αποκαλύπτει πως εκτός από τις παραδοσιακές δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που έβαζαν και βάζουν πλάτη για το πέρασμα της πολιτικής του κεφαλαίου στην εργατική τάξη συμβάλλοντας στο τσάκισμα κατακτήσεων και δικαιωμάτων της και στην υποταγή της στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, υπάρχουν και οι δυνάμεις, ουρά ως τώρα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που μπροστά στη φθορά και ανυποληψία του στους εργάτες, βάζουν τρικλοποδιά στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, προβάλλοντας ως σωτηρία της εργατικής τάξης την αντικατάσταση μιας αστικής κυβέρνησης με μια άλλη κυβέρνηση διαχείρισης, «αντιμνημονιακή», της ανάπτυξης της «υγιούς επιχειρηματικότητας», δηλαδή των μονοπωλίων, άρα «αντιμνημονιακής» υποταγής των εργαζομένων στο κεφάλαιο.
 
Γι' αυτό και το εγχείρημα είναι επικίνδυνο, παγίδα για την εργατική τάξη, αφού την καλεί να εξαρτήσει τα συμφέροντά της από τα συμφέροντα των καπιταλιστών και να βάλει πλάτη για πολιτική διέξοδο σε όφελός τους, άρα ενάντιά της.
 
Εμφανίζεται με προωθημένη πολιτική αιχμή αλλά είναι συντηρητικό, ως αντικυβερνητικό με επιδίωξη άλλη κυβέρνηση του συστήματος.
 
Στην ηγεσία αυτών των ομοσπονδιών βρίσκονται δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με δυνάμεις της πρώην ΠΑΣΚΕ και νυν «μετανιωμένους» συνδικαλιστές της, δηλαδή κομμάτι της σαπίλας των συνδικαλιστικών ηγεσιών που για δεκαετίες στήριξαν τις στρατηγικές του κεφαλαίου και του ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνησης.
 
Το εγχείρημα έρχεται να υπηρετήσει το στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για «την ανάδειξη ενός κέντρου» μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, που θα χειραγωγεί το εργατικό κίνημα στις επιδιώξεις του για την απόκτηση της κυβερνητικής εξουσίας, θα το κάνει ένα μοχλό επίδρασης στην αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος, που θα υπηρετεί τις κυβερνητικές του επιδιώξεις.
 
Οι εργάτες να μην παγιδευτούν, να τους γυρίσουν την πλάτη."
 
Σύντροφοι,
γυρίστε την πλάτη στην σαπίλα και στην βρωμιά, θα λερωθείτε ανεπανόρθωτα, αλλιώς !
 

2 σχόλια:

 1. Αχ... Φαντάσου τι πείνα και καταστολή ετοιμάζουν για το λαό...
  Αλλιώς ποια η ...ανάγκη να στήσουν "νέο" κυβερνητικό συνδικαλισμό;;;
  Μια χαρά έκανε τη δουλειά του κι ο μέχρι τώρα...

  Προφανώς μάς θέλουν εντελώς ...αποκοιμισμένους, για να μας αποκεφαλίσουν κι εντελώς ανεμπόδιστα...

  Καλοταϊσμένα πουλητάρια;;; Καλοταϊσμένοι πράκτορες (μυστικών υπηρεσιών...;;;) του μεγάλου κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου;;;

  Γάγγραινα..., κι η μπόχα της σκέτο δηλητήριο!
  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ: Απλά, ετοιμάζουν τον συνδικαλισμό του ... 22ου αιώνα !!!

  Κι ας μην ξεχνάμε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, αν "προκύψει" στο μεγάλο κεφάλαιο πτώχευση !
  Αλλιώς, θα διατηρήσουν στην εξουσία τα γνωστά μας κόμματα !

  Τότε (επί ... πτώχευσης) ο ΣΥΡΙΖΑ θα "αναγκαστεί" να πάρει ακόμα πιο χειρότερα μέτρα ...
  Και, ετοιμάζονται ...

  Αν και εδώ που τα λέμε, ένας τέτοιος (συριζαϊκός) συνδικαλισμός, θα είναι αναγκαίος και επιθυμητός και για το παρόν δικομματικό μαύρο σχήμα.
  Που, οσονούπω, θα πάρει κι άλλα αντιλαϊκά μέτρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...