14 Ιουν 2013

Σημαντική πρωτοβουλία του ΚΚΕ

Περιφερειακή συνάντηση κομμουνιστικών κι εργατικών Κομμάτων

Την Πέμπτη 20 Ιούνη στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό
Δελτίο τύπου εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με την Περιφερειακή συνάντηση Κομμουνιστικών κι Εργατικών Κομμάτων που διοργανώνει την Πέμπτη 20 Ιούνη στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
«Παίρνοντας υπόψη τις σοβαρές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή, την όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, τη ένταση της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας κατά της Συρίας και του Ιράν και τον κίνδυνο νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου, το ΚΚΕ οργανώνει περιφερειακή συνάντηση κομμουνιστικών και Εργατικών κομμάτων με θέμα :
«Για το δικαίωμα των λαών να επιλέγουν το δρόμο ανάπτυξης της χώρας τους, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στην καπιταλιστική εκμετάλλευση».
Στη συνάντηση έχουν δηλώσει συμμετοχή κομμουνιστικά κι εργατικά κόμματα από:

ΑΛΓΕΡΙΑ,
ΕΛΛΑΔΑ,
ΙΟΡΔΑΝΙΑ,
ΙΡΑΝ,
ΙΣΡΑΗΛ,
ΚΥΠΡΟ,
ΛΙΒΑΝΟ,
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,
ΣΥΡΙΑ,
ΤΟΥΡΚΙΑ.
Η συνάντηση θα ανοίξει με εισηγητική ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ. Δημήτρη Κουτσούμπα, θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των εκπροσώπων των άλλων ΚΚ και θα γίνει συζήτηση για την κοινή δράση που θα αναπτυχθεί την επόμενη περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...