10 Ιουν 2013

Πώς να σβήνετε κομμουνιστικά σύμβολα χωρίς πολύπλοκη χρήση retouch!

 
Aναδημοσιευση απο Lenin Reloaded

Βρίσκουμε μια ωραία αγωνιστική φωτογραφία που να συμβολίζει εμάς και το πόσο αγωνιστικά άτομα είμαστε. Εντοπίζουμε τις αδυναμίες της φωτογραφίας και πιάνουμε δουλειά.

Παίρνουμε την αρχική φωτογραφία και κάνουμε λίγο desaturate τα χρώματα, ώστε να ξεπλύνει λίγο το κόκκινο. 

Εντοπίζουμε όλα τα σημεία στη φωτογραφία που διαλέξαμε τα οποία παραπέμπουν σε κόμμα μολυσμένο από ΚΚΕδίλα.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έχουμε τρεις προβληματικές σημαίες του ΤKP, ένθεν κακείθεν της νεαράς με την υψωμένη γροθιά. 

Με την αριστερή σημαία, στην οποία έχει μείνει ένα μικρό ίχνος κιτρινάδι, ξεμπερδεύουμε γρήγορα κοτσάροντας από πάνω ένα "γ" του οποίου το πάχος το μετράμε ακριβώς ώστε να καλύψει πλήρως τον ανεπιθύμητο λεκέ. 

Με τη πρώτη σημαία απ' τα δεξιά, έχουμε τρία σημεία που πρέπει να καλυφθούν. Δεξιά, φαίνεται ένα κομμάτι απ' το γρανάζι. Το σβήνουμε κοτσάροντας πάνω ένα παχύ "ου", που είναι και συμβολικό (ουουουου!)

Δεξιά υπάρχει μια κάθετη κίτρινη γραμμή απ' το έμβλημα του κόμματος. Βάζουμε επάνω την ωραιότατη κάθετη άσπρη γραμμή του "Τ". Μένει μόνο κομματι από το γράμμα "Κ" και το γράμμα "P" από κάτω. Επειδή δεν έχουμε άλλα γράμματα να κοτσάρουμε κι εκεί, βάζουμε ένα ακαλαίσθητο ένθετο από πάνω και καθαρίσαμε. Με αυτόν τον τρόπο, ξεφορτωνόμαστε και ένα κομμάτι της τελευταίας σημαίας, άκρη δεξιά, ενώ ό,τι έμεινε το καλύπτουμε με το "κί". Ό,τι τυχόν φαίνεται ακόμα, του ρίχνουμε ένα ρετούς.

Αν μας ρωτήσει κάποιος γιατί το "Εξέγερση" είναι στην ανατολή και το "στην Τουρκία" στη Δύση, έτσι ώστε τα γράμματα να καλύπτουν όλα τα στρατηγικά σημεία των τριών σημαιών που δεν καλύψαμε με την ένθετη φωτό, λέμε ότι τα χωρίσαμε έτσι για να φαίνεται η κοπέλα.

Η αφίσα της ενωτικής και αντισεχταριστικής αριστερής μας παράταξης είναι έτοιμη:

 
Υ.Γ. Αν μας ρωτήσει κανείς πώς και ξηγιόμαστε έτσι ξεφτίλα, λέμε ότι απλά αποτυπώσαμε μια "αισθητική άποψη."
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Επισης δειτε και εδω

3 σχόλια:

 1. Αν σκεφτείς ότι, λίγοι γνωρίζουν τις ανά τον κόσμο παραλλαγές του σφυροδρέπανου, (όπως στην περίπτωση του ΚΚΤ το σφυρογράναζο) προς τι η πρεμούρα της φοτοσοπιάς;
  Τσίμπησε το ΣΕΚ, aka ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το ΣΥΡΙΖΑ; Ελα ρε, δεν το πιστεύω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. spiral architect

   Aμα ξεκινησει κανεις τις φωτοσοπιες, δυσκολα ...σταματαει!

   Σκετος εθισμος κι αυτο! :ο

   Διαγραφή
 2. Πάει κι η ... ξεφτίλα !

  Έπιασε πλέον ... οροφή ... (ή ... πάτο αν προτιμάτε) !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...