13 Οκτ 2013

Στη Ζώνη του Περάματος: «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον».

Στην αποψινη συναυλία στη Ζώνη του Περάματος οι καλλιτέχνες τραγουδούν με θέμα «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον».

Σε εξέλιξη ειναι η συναυλία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος με θέμα: «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον». Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο της 7ης εικαστικής έκθεσης «Άνθρωποι, Χρώμα + Σίδερο» που εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη. Ο κόσμος έχει γεμίσει μέχρι έξω το χώρο της συναυλίας και η προσέλευση συνεχίζεται. Η συναυλία ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Π. Φύσσα.     

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: PsyClinicTactiX&Totem, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Ρίτα Αντωνοπούλου, «Kollektiva», Γιάννης Λάρδης - Γεωργία Λάμπρη, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Γιώργος Σαρρής.

Το πρωί της Κυριακής οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με το θεατρικό παραμύθι «Ένας παράξενος μουσικός» από την ομάδα «Τρομπετίνι» και δημιουργικά εργαστήρια ζωγραφικής. Οι μικροί θεατές παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην παράσταση, χόρεψαν και ζωγράφισαν.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 20 Οκτώβρη.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
16/10 - 7.00 μ.μ.: Προβολή ταινίας. 8 μ.μ.: Ο Γρηγόρης Νικολόπουλος και οι «Μαγικοί Καθρέφτες» στα «τραγούδια των ανθρώπων».
18/10 - 8 μ.μ.: Συναυλία - Ο Βασίλης Βασιλάτος και «Ιστορίες για Κρουστά».
19/10 - 8 μ.μ.: Θεατρική σπονδυλωτή σάτιρα «Ο τροχός της Ιστορίας».
20/10 - 6 μ.μ.: Συζήτηση «Τέχνη και Εργατική Τάξη. Η πολιτιστική μορφωτική δραστηριότητα των συνδικάτων συστατικό στοιχείο της ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος». 8 μ.μ.: Μουσικό αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι, με τον Στέφανο Ψαραδάκο. 9 μ.μ.: Μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 12 μ. - 9 μ.μ.

Λεωφορεία: Από Ομόνοια Β18 - Γ18 (Μενάνδρου). Από Πειραιά 843 (Σταθμός ΗΣΑΠ).

Η είσοδος στην έκθεση και σε όλες τις εκδηλώσεις ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...