16 Οκτ 2013

Παφίλης: Nα διωχθεί και να καταδικαστεί η ναζιστική Χ.Αυγή! (VIDEO)

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική - φασιστική οργάνωση και κανένας δεν πρέπει να τα ξεχωρίζει, σημείωσε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, υπογραμμίζοντας ότι κανένας δεν πρέπει να τα ξεχωρίζει και όποιος το κάνει, αποπροσανατολίζει το λαό.


Υπογραμμίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, ο Θανάσης Παφίλης σημείωσε ότι η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι φασίστες, οι ναζιστές εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, όταν δεν γινόταν αλλιώς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ ξεκαθάρισε ότι για το ΚΚΕ επιβάλλεται να διωχθεί, να καταδικαστεί η εγκληματική δράση της, να ανασταλεί και να διακοπεί η κρατική χρηματοδότηση. Όπως σημείωσε, όμως, «αν ορισμένοι ονειρεύονται γενικευμένες τέτοιες προεκτάσεις με βάση το τερατούργημα των τρομονόμων, να ξέρουν ότι θα πολεμήσουμε πολύ σκληρά, ότι δεν μπορούν να βάλουν ή να χρησιμοποιήσουν τέτοιους νόμους για να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα».

Ο Θανάσης Παφίλης κάλεσε τον ελληνικό λαό να απομονώσει τα αποβράσματα και να βγάλει συμπεράσματα για τις αξίες της ΕΕ, που για τουλάχιστον 15 χρόνια αθωώνει το φασισμό, εξισώνοντας το φασισμό με τον κομμουνισμό.

Ο ενεργειακός σχεδιασμός εξυπηρετεί τα μονοπώλια 

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ο Θανάσης Παφίλης σημείωσε ότι την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει μακροπρόθεσμα σχέδια και οράματα, εν έτει 2013 ο κόσμος κρυώνει. Την ώρα που η Ελλάδα γεμίζει φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, ο λαός δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του ρεύματος, δείχνοντας έτσι και ποια είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση.

902gr

2 σχόλια:

  1. «αν ορισμένοι ονειρεύονται γενικευμένες τέτοιες προεκτάσεις με βάση το τερατούργημα των τρομονόμων, να ξέρουν ότι θα πολεμήσουμε πολύ σκληρά, ότι δεν μπορούν να βάλουν ή να χρησιμοποιήσουν τέτοιους νόμους για να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα».

    Αναγκαία και ικανή διευκρίνιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. spiral architect

    Ποσο χαιρομαι που υπαρχουν ακομα ανθρωποι εκει εξω, που σαν τον Παφιλη, δεν το βαζουν κατω αλλα αγωνιζονται καθημερινα εναντια στη τρομοκρατια του συστηματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...