3 Οκτ 2013

Τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια προς συζήτηση σήμερα!


Για σήμερα είναι προγραμματισμένη στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή η συζήτηση των «αντιρατσιστικών» προτάσεων νόμου που έχουν κατατεθεί κατά καιρούς και εκκρεμούσε η επεξεργασία τους.

Συγκεκριμένα, θα συζητηθούν το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη» που είχε κατατεθεί στα τέλη Μάη από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης αλλά η επεξεργασία του στη συνέχεια «πάγωσε», η πρόταση νόμου που κατέθεσαν από κοινού το ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και βασίζεται στις διατάξεις του «νομοσχεδίου Ρουπακιώτη», η πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ και η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, θα συζητηθεί η πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ η οποία προβλέπει τροποποίηση ορισμένων άρθρων της ισχύουσας νομοθεσίας.

Σήμερα επίσης θα συζητηθεί στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή η κυβερνητική τροπολογία για την περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα των οποίων ένας αριθμός ηγετικών στελεχών και βουλευτών κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις.

Ριζοσπαστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...