20 Δεκ 2013

35 στελέχη του ΠΑΜΕ δικάζονται σήμερα - Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ)



Από τη συγκέντρωση στο κτίριο 2 της Ευελπίδων στη δίκη 35 στελεχών του ΠΑΜΕ 
Σε εξέλιξη η δίκη  35 στελεχών του ΠΑΜΕ από την κυβέρνηση και τον υπουργό Εργασίας γιατί προσπάθησαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του.

Συνδικάτα και εργαζομένοι ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ παραβρίσκονται μαζικά στη δίκη των 35 στελεχών του στο κτίριο 2 της πρώην Σχολής Ευελπίδων. 

Το κατασκευασμένο κατηγορητήριο αφορά την κινητοποίηση που διοργάνωσαν στις 30 Γενάρη ταξικές Ομοσπονδίες και Συνδικάτα στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση, ότι το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις.

Η κυβέρνηση προσπάθησε τότε να στήσει προβοκάτσια, κατηγορώντας τους συνδικαλιστές για ζημιές που δήθεν έκαναν στο γραφείο του υπουργού Εργασίας. Όπως αποδείχτηκε από φωτογραφικό υλικό που δημοσιοποιήθηκε από το ίδιο το υπουργείο, υπήρξε μια... σταδιακή μετακίνηση των επίπλων στο γραφείο του υπουργού, που έγινε ώρες μετά την έξοδο των συνδικαλιστών από το κτίριο.

3 σχόλια:

  1. Μια ζωή αγώνες ...

    Μια ζωή διώξεις ...

    Ας μας δείξει όχι κάτι το αντίστοιχο, αλλά έστω και το ένα χιλιοστό από παρόμοιες καταστάσεις ένα άλλο κόμμα - δεξιό, κεντρώο ή ... αριστερό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Να δειξουν, τι; Τι εχουν τα κομματα αυτα να επιδειξουν εκτος απο..την χρονια ..αφοσιωση τους στους στοχους των κεφαλαιοκρατων και των μονοπωλιων;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...