17 Δεκ 2013

Η ΝουΔου που ζει, ρε παιδιά ;

Σε ποια ... χώρα ;
Σε ποια ... ήπειρο ;
Σε ποιο ... κόσμο ;
Σε ποιον (τελικά) ... πλανήτη ;

Γιατί αυτός ο ... ορυμαγδός ερωτήσεων ;
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο του portal του 902.gr., και θα καταλάβετε !
(φυσικά, μην προσπαθείσετε να απαντήσετε, νομίζω ότι θα ... αποτύχετε να το βρείτε!!!)

«Κομμουνιστικά, Σταλινικά απολιθώματα, με ακραίες θέσεις, απόγονοι των πιο σκληρών καθεστώτων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα έναν "άξιο υποψήφιο". 

Τα περισσότερα από αυτά έχουν ακραίες αντιευρωπαϊκές θέσεις. 

Τα κόμματα αυτά εξουσιοδότησαν τον κ. Τσίπρα να είναι υποψήφιος υπερασπιζόμενος θέσεις, όπως: την άμεση έξοδο των χωρών από το ΝΑΤΟ και την αντίθεση της ΕΕ με τις ΗΠΑ». 

Αυτά γράφει, ανάμεσα σε άλλα, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για την ανάδειξη από το «Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς» (ΚΕΑ) ως υποψηφίου για την Κομισιόν του Αλ.Τσίπρα, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτιέται:
 
«Ποιος τελικά θα είναι σύμμαχος της ΕΕ κατά τον κ. Τσίπρα, αν τελικά εναντιωθεί και με τις ΗΠΑ»;
(σ.σ.: καλά, ειδικά αυτή η ... αποστροφή της Ν.Δ., ... όλα τα λεφτά!!!)

Η ΝΔ βρήκε ευκαιρία για να σηκώσει αντικομμουνιστικό κουρνιαχτό. 

Ξέρει ότι το ΚΕΑ είναι κόμμα που δεν εναντιώνεται, αντίθετα υπερασπίζεται την ΕΕ, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα, στηρίζει όλες τις συνθήκες στις οποίες θεμελιώνεται η καπιταλιστική λυκοσυμμαχία, γιατί διαφορετικά δε θα μπορούσε να υπάρξει ως ευρωκόμμα. 

Εχει, βεβαίως, διαφοροποιήσεις, όπως π.χ. η εναντίωση στην αυστηρή δημοσιονομική πολιτική, ζητώντας μέτρα χαλάρωσης, ο αντιμερκελισμός κ.λπ.

υ.γ.: Τελικά έχουν πάθει "τρικυμία εν κρανίω" εκεί στην Νέα Δημοκρατία, ψαρεύουν σε θολά νερά, τους έχουν "παρασύρει" οι ... Αυτιάδες, οι ... Ευαγγελάτοι, ή οι ... Πρετεντέρηδες ;;;
(προφανώς ούτε αυτό θα απαντηθεί !!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...