6 Δεκ 2013

Για τα 95 χρόνια ΚΚΕ! --- Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση της ΚΟ Αττικής (Spot)

«95 χρόνια ΚΚΕ, 1918 - 2013, Εμπνεόμαστε - Διδασκόμαστε - Συνεχίζουμε» είναι ο τίτλος της μεγάλης πολιτικής και πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει την Κυριακή 8 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ για να τιμήσει τα 95χρονα του Κόμματος. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 


Θα ακολουθήσει συναυλία με έργα του Μίκη Θεοδωράκη που θα ερμηνεύσουν οι Μαρία Φαραντούρη, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας. Στη μουσική εκτέλεση η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου της Αθήνας υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Καλκάνη, η Χορωδία του Δήμου της Αθήνας υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη». Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης. Απαγγελία σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου θα κάνει ο Βασίλης Κολοβός. 

Η είσοδος θα γίνεται με προσκλήσεις που θα διατίθενται από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ.  

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής δρομολογεί πούλμαν από διάφορες περιοχές για την εκδήλωση (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις ώρες).

2 σχόλια:

  1. Άντε και στα εκατό (100), να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ με την μεταβολή του κόσμου όλου ...

    Να γίνει ο κόσμος ΚΟΚΚΙΝΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Mακαρι, δεν παει αλλο η κατασταση ετσι οπως ειναι σημερα τα πραγματα στην Ελλαδα, αλλα και αλλου στον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...