3 Δεκ 2013

ΚΚΕ: Για την επίθεση των ΜΑΤ σε σχολικούς φύλακες! Παρέμβαση Θ. Παφίλη στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη!

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με την επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση των σχολικών φυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η επίθεση των ΜΑΤ στους σχολικούς φύλακες και οι πάνω από δέκα προσαγωγές συγκεντρωμένων συνιστούν μια ακόμα πράξη αυταρχισμού από την κυβέρνηση σε βάρος εργαζομένων που διεκδικούν το δικαίωμά τους στη δουλειά. Αποδεικνύουν ότι ο αυταρχισμός και η καταστολή πάνε χέρι χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική.

Το ΚΚΕ απαίτησε από την κυβέρνηση να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες σχολικοί φύλακες. Για το θέμα αυτό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης προχώρησε σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...