17 Δεκ 2013

Χαιρετιστήριο μήνυμα του ΚΚ Κούβας

Χαιρετιστήριο μήνυμα προς τιμήν των 95 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ απέστειλε στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, η ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας στο οποίο σημειώνει:

«Εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας σας στέλνουμε ένα επαναστατικό χαιρετισμό με την ευκαιρία της 95ης Επετείου της ίδρυσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Παρακαλούμε διαβιβάστε σε όλα τα μέλη και τα στελέχη σας τις πιο ειλικρινείς μας ευχές.

Αυτή η ευκαιρία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωριστεί ο ρόλος που για δεκαετίες έχει παίξει το ΚΚΕ, στο έργο του για την εδραίωση της κομμουνιστικής και εργατικής σκέψης, όπως και της προώθησης των ιδεών του μαρξισμού-λενινισμού.

Η αδιαμφισβήτητη αφοσίωση στην ανάπτυξη ταξικής συνείδησης στην ελληνική κοινωνία και η ενθάρρυνση για συμμετοχή των νέων και των συνδικάτων στην πολιτική, καθώς και οι προσπάθειες του τα τελευταία χρόνια για την οργάνωση του εργαζόμενου λαού ώστε να αντιμετωπίσει τις σοβαρές συνέπειες που έχει προκαλέσει η συστημική κρίση, έχουν αποτελέσει μέρος της καθημερινής δράσης του ΚΚΕ.

Εκτιμούμε την ιστορική συμβολή του, μαζί με άλλα κομμουνιστικά κόμματα, στη συγκρότηση του διεθνούς κομμουνιστικού και εργατικού κινήματος και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να υπολογίζουμε στη συμβολή του για την προώθηση μιας στρατηγικής που να επιτρέπει στην αριστερά να αντιμετωπίσει την ιμπεριαλιστική επίθεση.

Ευχαριστούμε, εξ ονόματος του λαού της Κούβας, τη σταθερή αλληλεγγύη του με την Επανάσταση μας και την υποστήριξη σας στις κυριότερες υποθέσεις της πάλης μας.

Το ΚΚ Κούβας δράττεται της ευκαιρίας για να ευχηθεί επιτυχίες στο ΚΚΕ στο στρατηγικό του στόχο της οικοδόμησης μιας πιο δίκαιης και ισότιμης κοινωνίας στην Ελλάδα και στο έργο του να συμβάλλει στη εξεύρεση των καλύτερων τρόπων αγώνα του ελληνικού λαού για την επίτευξη αυτών των επιδιώξεων.

Σας μεταφέρουμε τη διάθεση μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σε εκείνους τους τομείς και τα θέματα που προωθούν την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό και το κεφάλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...