19 Ιουν 2013

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ η εκπομπή της Στάη στην ΕΡΤ;

 
..Υπερβολες! Ποιοι ειναι οι καλεσμενοι στο πανελ; Ριξτε μια ματια!


''Πρώτος και καλύτερος ο σύζυγος της υποψήφιας με το ΠΑΣΟΚ Άννας Νταλάρα – ο άνθρωπος που γιουχάρεται και γιαουρτώνεται στις συναυλίες του ύστερα από την στήριξη που παρείχε στα μνημόνια και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Απέναντι του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς ο οποίος δεν εξελέγη αλλά τοποθετήθηκε στη θέση του γραμματέα πολιτισμού. Πρόκειται για τον συγγραφέα που πίστευε ότι όσοι ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση για το θάνατο των παιδιών από το μαγκάλι στη Λάρισα “γούσταραν” με το θάνατο τους γιατί έτσι θα μπορούσαν ” να στηρίξουν την επανάστασή τους”. Είναι ο ίδιος δε που σατίριζε τα κρούσματα ασιτίας στα σχολεία μιλώντας για “τα παιδάκια που λιποθυμούν από ασιτία επειδή οι γονείς τους δεν έχουν να τους πάρουν κόρνφλεϊκς”.

Στο στούντιο βρισκόταν επίσης ο Θανάσης Τσεκούρας, από το απεργοσπαστικό Εθνος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ με το αιτιολογικό ότι σε προηγούμενη απεργία “παίρνοντας το μέρος της εργοδοσίας, εκτράπηκε σε ειρωνικούς χαρακτηρισμούς, ύβρεις και συκοφαντίες κατά των μελών του Δ.Σ”.

Στο πάνελ συμμετείχε και ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης, σύζυγος της ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαριλένας Κοππά, ο οποίος επίσης είχε διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ για δυο χρόνια. Στο παρελθόν δημοσιεύματα τον έφεραν  να προαλείφεται για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και να διατηρεί στενότατες σχέσεις με το περιβάλλον Παπανδρέου''.

10 σχόλια:

  1. Μόνο προκλητική! Αϊ στο διάολο! Μιλάει και για αγώνα το τσόκαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Naphta

      Λεμε ''προκλητικη'' για να μη γραψουμε κατι πολυ χειροτερο ως χαρακτηρισμο!

      Διαγραφή
  2. Μην νομίζετε..τραβάει και αυτή η κυρία τα πάνδεινα γιατί αναγκάστηκε να μείνει χωρίς οδηγό λόγο μνημονίου..μιζέρια σκέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ntina

      Δεν το ειχα σκεφτει αυτο! :) Βρε τι παθανε οι...εχοντες!

      Διαγραφή
  3. Βασικα και μονο τους γαμους της να δει κανεις καταλαβαινει

    Προσωπική ζωή

    Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη (από τον οποίο κράτησε και το επίθετο της), ο δεύτερος ήταν με τον δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ Δημήτρη Κατσίμη, με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο. Για πολλά χρόνια σύντροφος της υπήρξε ο Διονύσης Λιβανός ( ανιψιός του δεξιού Πρωθυπουργού Παναγιώτη Κανελλόπουλου που όμως υποστήριζε τον Ανδρέα Παπανδρέου και διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού το διάστημα 1993-1995). Στη συνέχεια παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία και τραπεζίτη Στέλιο Παναγόπουλο, που διετέλεσε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας (1982-1989) και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (1994-1999). Από τον Ιούνιο του 2008 είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7_%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%B7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Poe

      Εσυ εκανες και homework! ;) Δεν ηξερα τετοιες λεπτομερειες, αλλα σιγουρα ολα μετρουν για να βγαλει κανεις τα συμπερασματα του...

      Διαγραφή
  4. Μήπως το θέμα της εκπομπής ήταν το ... ΠΑΣΟΚ ;;;

    Σε κάθε περίπτωση, η κυρία, "πιάνει πόρτα" για την ... ΝΕΡΙΤ !!!

    Ε, μην μήνουμε και άνεργοι στα καλά καθούμενα ; σου λέει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Eχουν γνωση οι φυλακες, για μελλοντικες θεσεις εργασιας! Αν ειναι δυνατον να μεινουν ..ανεργοι αυτοι!

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...