22 Ιουν 2013

To κυβερνητικό...love affair! (Part 2)






Δεν προλαβε να στεγνωσει το….ψηφιακο μελανι της..«3 μελους ιστορίας ...πάθουςπου..(Χρυσ)Αυγατίζει, με τη ..Μισέλ, τον Αντώνη, τη σύζυγο & η ζαβή» και τωρα τα πραγματα στο κυβερνο-ρομαντζο παιρνουν νεα ...τροπη!

Η πρασινοταγιεροφορουσα βλαχαρα συζυγος μπαινει πιο δυναμικα στο ..παιχνιδι και διωχνει τις επιδοξες ..αγαπητικιες, διαβεβαιωνοντας τον συζυγο, Αντωνακη οτι παρα τις δυσκολιες της σχεσης, εκεινη ειναι αυτη που θα τον στηριξει, επειδη η ιδια αξιζει οσο ολες οι...αλλες μαζι!

Ακουμε τον διαλογο που διαδραματιζεται στο αεροπλανο, (ενω οι μηχανές ειναι ακόμη ανοιχτές) στην επιμαχη στιγμη που ο Αντωνακης ετοιμαζεται να επιστρεψει αγνοωντας τις..δραματικες εξελιξεις.

(To Βlackberry Z10 του Αντωνακη, χτυπα εν μεσω θορυβου μηχανων)


-Ελα, τι θελεις παλι;  

-Αντωνη μου, σε παιρνω να σου πω οτι μονο ΕΓΩ θα σε στηριξω απο δω και περα! Οι αλλες, που χεις κατα καιρους, δεν αξιζουν τιποτα μπροστα σ εμενα, να το θυμασαι.

- Γι αυτο με πηρες; Δεν μπορουσες να περιμενεις να το πεις στο σπιτι; Σου εχω πει μη με παιρνεις σε ..ωρες γραφειου.

-Mα δεν εισαι στο γραφειο, εισαι σε ταξιδι, αντρα μου! Τα έμαθες; Η..Φωφη, η ζαβη, «έκανε τελικα πίσω». 

- Δεν έχω ιδέα τι μου λες, στο αεροπλάνο είμαι ακόμα. 

-Θα τα πουμε oταν επιστρεψω, της ειπε ψυχρα, να μη της δινει και πολυ θαρρος. O Αντωνης, ο Αθηναιος, παντα ειχε στο νου τη παροιμια «δωσε θαρρος στο χωριατη,...», αλλα μεσα του ειχε γινει χλια, καθοτι δεν του αρεσε καθολου η ιδεα να χανει γκομενιτσες εστω και ...ζαβες! 
Εχανε σε πρεστιζ, πως να το κανουμε. Ηταν μια μπουνια στην αυτοπεποιθηση του ως ανδρας! Λιγο ηταν αυτο; Τι θα ελεγε στους αλλους στο γραφειο, αυτος που παινευονταν οτι ειχε πολλες που ετρεχαν ξωπισω του, επειδη τους εταζε, βεβαια, μεγαλεια!

Γυριζοντας πισω στην Αθηνα απο το προσφατο επαγγελματικο του ταξιδι στη Ζιμπαμπουε, στην οποια πηγαινε συχνα,(εχοντας μολις κλεισει αλλη μια συμφωνια ξεπουλωντας ντοπιους...σκλαβους και μακρινους ιθαγενεις), το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να παει στο γραφειο του, οχι στο σπιτι. 

Εκει, στον καθρεπτη του μπανιου κοιταχτηκε καλα καλα για να επιβεβαιωσει οτι περνουσε ακομη η....μπογια του στις γκομενες! Εκρυβε οσο μπορουσε φυσικα οτι εβαφε τα μαλλια του στην αποχρωση «κορακί μαύρο», την οποια ειχε επιμελως διαλεξει η μοναδικη Μισελ, η kinky βαμπ γκομενα του, (αυτη ποτε δεν θα τον αφηνε, ουτε αυτος εκεινην!) αλλα ειχε περασει καιρος και αρχισαν να φαινονται οι ριζες που αρχισαν ν ασπριζουν! 
Ανησυχησε λιγο βεβαια, αλλα ηξερε οτι πρωτα απ ολα επρεπε να ...ξαναβαψει το μαλλι πριν συναντησει την...ζαβη, μηπως και την μεταπεισει.

Ανοιξε το συρταρι με τις μπογιες. Ειχε καμμια δεκαρια μπουκαλακια σε περιπτωση αναγκης! Καταπιαστηκε με το εργο να βαφει το μαλλι! Περιμενε να στεγνωσει με το πιστολακι το φρεσκοβαμμενο «κορακί μαύρο» μαλλι και μετα αποφασισε να παει στο σπιτι της Φωφης, της ζαβης.  
Aυτη (επειδη δεν τον περιμενε δεν ειχε προλαβει να ξυρισει το ..μουστακι!) του ανοιξε πολυ απροθυμα τη πορτα, ακουγοντας τον ταυτοχρονα να της λεει τα εξης:

-«Νόμιζα ότι είχαμε συμφωνήσει σε ορισμένα πράγματα. Δεν ξέρω αν πιέζεσαι απο καπου....Έχεις υπόψη σου τις συνέπειες που θα υπάρξουν από αυτή τη στάση σου;»





Η συνεχεια επι της...οθονης του PC, ή του laptop............


Σημ. Εμπνευσμενο απο ενα αρθρο

2 σχόλια:

  1. Εγώ, την "πρασινοταγιεροφορούσα", έτσι όπως την δείχνεις στο βίδεο, την βλέπω ... κοκκινοταγιεροφρορούσα !!!

    Επίσης, την ... Φώφη, γιατί την λες ... ζαβή ;;;
    Γερασμένη ναι, ζαβή όχι !

    Τέλος πάντων, εγώ έμαθα ότι ο διάλογος έγινε ως εξής:
    - Πρασινοταγιεροφορούσα (ή και ... κοκκινοταγιεροφορούσα, είναι αδιάφορο το ... χρώμα του ταγιέρ): Τι θα μου δώσεις, να μην σου την κάνω κι εγώ σαν την άλλη ;;;
    Αντώνης: Ποια άλλη ;

    - Πρασινο... τέτοια: Η ... άσκημη, ντε !
    Αντώνης:Αααα ! Τι λες ; Ναι ;

    - Πρασινο... έτσι: Ναι, τι δίνεις, λέγε. Τώρα !
    Αντώνης: Όταν επιστρέψω ...

    - Πρασινο... χεστήκαμε, ποια: Εμ, μέχρι τότε, θα είναι αργά ! Ή τώρα λες, ή την κάνω κι εγώ !
    Αντώνης: Πάρτα όλα ! ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ !

    Τέλος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      A,σας παρακαλω! Δεν θελω ..διορθωσεις και επεξηγησεις στο κειμενο! :)) Γραψτε και εσεις ενα δικο σας για να τοποθετηθουμε σ/φε! :)

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...