9 Οκτ 2013

Πλυθείτε! Ερχεται η ..ανάπτυξη!

Νουθεσίες προς «ιθαγενείς» από το δήμο Οινουσσών, εν όψει της άφιξης του κρουαζιερόπλοιου EUROPA 2: «Να είστε καλοί με το κρουαζιερόπλοιο για να μας ξανάρθει».... (Διαβαστε πιο κατω το εγγραφο, το οποιο πραματικα δεν θελω να πιστεψω οτι εχει γραφει απο το Δημο της περιοχης! )

Από μας, - τον κάθε έναν από μας -, εξαρτάται. Οι άνθρωποι θα κερδίσουν την «μάχη», όχι η φύσις από μόνη της.

Για αυτό καλούμαστε όλοι μαζί να συμμετέχουμε με αλληλεγγύη και μεράκι για το αγαπημένο μας νησί. Πρέπει να φροντίσουμε:


Εμφάνισις προσώπων και υπηρεσιών: Επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευρεπώς ενδεδυμένοι). Χαμόγελο! Καλημέρα! Φιλοξενία! Εξυπηρέτησις! Προθυμία! Ζεστασιά!

Όχι «νεκρόπολις». Όχι «νεκροταφείο». Όχι «ερημούπολις» 

Πηγη


 


4 σχόλια:

  1. ...ας μάθουν οι συντάκτες αυτού του "οσφυοκαμπτικού" και "δουλικού" εγγράφου να μην ανακατεύουν τη φύση. Αυτή θα κάνει τη δουλειά της ανεξάρτητα από τη θέληση και το ραγιαδισμό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ad placitum

      Μονο..φυσικα δεν ειναι ολα αυτα που γραφουν! Ας ελπισουμε να δουμε συντομα και τη ...φυση αλλα και τον λαο να τους εκδικειται!

      Διαγραφή
  2. Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα στο νησί των εφοπλιστών με τους "μούτσους" κατοίκους που θα τους πάνε βόλτα (αυτοί που ξέρουν τα "ξένα") και στο βιολογικό καθαρισμό του νησιού!

    Πόσο πιο οσφυοκάμπτης μπορεί να γίνει ο δήμαρχος Παπάρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect

      Εχουν φτασει να ...σερνονται! Πιο χειροτερα δεν γινεται! :((

      Διαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...