30 Μαρ 2012

Γεια Χαρα Νταν Ζούγκα...

Το βάζω ασχολίαστο, αφενώς επειδή συμπαθούσα πολύ τον Ζουγανέλη απο μικρό παιδί(από τότε που ήταν στο "γύρω γύρω όλοι"), αφετέρου επειδή τι να απαντήσει κανείς σε ενα τέτοιο ξέσπασμα, ελπίζω, αφέλειας;
Κρίμα Γιάννη μας...

16 σχόλια:

  1. Καμια αφέλεια δεν βλέπω.
    Ο ορισμός "συντονισμένα πυρά" θα ταίριαζε περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιος μου ειπε οτι φτιαξανε λεει αυτος και ο Καζακης μια εφημεριδα αλλα δεν το εχω ψαξει, αμα ειναι ετσι ειναι εντελως για τον πουτσο(με το συμπαθειο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος απλα αρθρογραφησε, οπως και ο Πανουσης, στην εφημεριδα που εξεδοσαν για πρωτη φορα την περασμενη Κυριακη ο Καζακης μαζι με τον πρωην διευθυντη του ραδιο9 Κακλαμανο και αλλον ενα, με την πολυ επαναστατικη ονομασια "Το χωνι" (του ΕΑΜ/ΕΠΑΜ-καταλαβαινετε το παραλληλισμο).. Η εφημεριδα εχει γραφεια στην Παιανια αν εμαθα καλα. Παρεπιπτοντως, τι κοστος εχει η εκδοση εφημεριδας?
      Απο κει και περα, για τον ιδιο το Ζουγανελη, τα στερνα τιμουν τα πρωτα.. Τωρα αν τα πρωτα ειναι καπως ετσι http://www.youtube.com/watch?v=W-VmYrkqeAE ...

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ... ποιητής !

    Όμως να πω μια γνώμη (και να παραθέσω και την άποψή μου για δαύτονε).

    - Σε καιρούς κρίσης, όπως είναι τώρα, δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί, θέλει δεν θέλει θα δείξει τον πραγματικό εαυτό του !
    Ισχύει για όλους αυτό. Έτσι, πραγματικά, ξεκαθαρίζει το στάρι απ΄την ήρα !

    Θα μου επιτρέψεις poe, εγώ ποτέ μου δεν τον χώνεψα τον τύπο ...
    Πάντα μου καθόταν στο στομάχι ...
    Για διάφορους λόγους ...
    Χωρίς να ξέρω πολλά, να όμως που τελικά το ένστικτό μου επιβεβαιώνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει να πει ότι ήθελε τόσα χρόνια να μιλήσει για την Ελλάδα, πίεζε ο Έλληνας μέσα του να εκδηλωθεί και τον κράταγε γιατί η αριστερά θα τον έλεγε εθνικιστή. Η πλάκα είναι ότι πριν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που έχουν πάθει όλοι μια...ψυχική ανάταση ως Έλληνες (την παθαίνουμε κάθε φορά που μας πηδάνε), ένα μεγάλο κομμάτι της αριστεράς (με προεξέχων το ΚΚΕ) κατηγορείταν για...εθνικισμό, επειδή δεν πίστευε στην Ευρωπαϊκή Ιδέα, επειδή μίλαγε για κοσμοπολιτισμό, ιμπεριαλισμό κλπ. κλπ.!

      Εκείνο που μ' άρεσε πιο πολύ όμως ήταν αυτό με το Μαρξ που ΑΝ ζούσε θα είχε απαρνηθεί στην ώριμη ηλικία των 194 χρόνων αυτά που έλεγε όταν ήταν πιτσιρικάς μόλις 50 χρόνων. Μιλάμε για ικανότητες, όχι αστεία. Να ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα έλεγε κάποιος αν ζούσε άλλα 130 περίπου χρόνια!! Ούτε το κληρονομικό χάρισμα να είχε! Αλήθεια, μπορεί να μας πει (μιας και το'χει) τι θα έκανε κι ο Τσε, γιατί άμα είναι να γύρναγε σε σκυλάδικα ακούγοντας Άντζελα Δημητρίου να σταματήσω να τον στηρίζω...

      Πάντως Poe ο Ζουγανέλης κατ' εμέ ήταν ο πρόδρομος του Σεφερλή, αν αυτό σου λέει κάτι. ;)

      Υγ: Αναρωτιέμαι, ο Ζουγανέλης μπορεί να απαντήσει στην κόρη του γιατί διαμαρτύρεται ο κόσμος ή στέκεται κι αυτός άγαλμα σαν τον Ψαριανό;;

      Διαγραφή
    2. ""Πάντως Poe ο Ζουγανέλης κατ' εμέ ήταν ο πρόδρομος του Σεφερλή, αν αυτό σου λέει κάτι. ;)""

      Πεστα! Κλανιοχιουμορ.
      Κατα τα αλλα αυτο που λεει στο ηχητικο (περι ξεπερασμενων θεσεων) απο πανω ηταν πολυ κλισε στο παρελθον, τοτε που ηταν παχιαι αι μυγαι (λιγο πριν την ολυμπιαδα). Το αστειο ειναι οτι το λεει τωρα!! Εχει διαφορα φασης (ή μαλλον θα συμφωνησω με τον Τρας παραπανω)

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα.
    Από τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος-ΜΜΕ. Δεν ξέρω αν θυμάστε τις χαμηλοτάτου επιπέδου "χιουμοριστικές" εκπομπές του για χρόνια στο μέγκα και αλλού. Τα κονομήσανε παιδιά κάποιοι τόσα χρόνια, "εκμεταλλευόμενοι" αυτό που σήμερα χτυπάνε.
    Δεν τον συμπαθούσα ιδιαίτερα, μετά από όμως από μια εμφάνισή του στη Μενεγάκη, πριν ένα μήνα νομίζω, όπου είπε πως για να ξεπεράσουμε την κρίση "πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας (οι άνθρωποι), γιατί χάθηκε η... επαφή", τον σιχάθηκα εντελώς. Και σε κείνη την εκπομπή δήλωσε "απελευθερωμένος πια", να κριτικάρει την "Αριστερά". Δεν είπε όμως τι τον κρατούσε "δεμένο" τόσα χρόνια για να το κάνει...
    Αχ αυτή η "Αριστερά"... πόσοι τα κονόμησαν στην πλάτη της τόσα χρόνια, καλλιτέχνες...
    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι μια απορία...
    Πως γίνεται βρε παιδιά, η ανάρτηση να έχει ημερομηνία 30/3 και τα σχόλιά μας... 29/3;
    Δεν ρυθμίζεται αυτό το μαραφέτι για να μην δημιουργεί συγχύσεις;
    Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίνεται για να αποστμώσουμε αυτούς που λένε πως οι κομμουνιστές έχουν μείνει πίσω. Μια μέρα μετά τα σχόλια κανουμε την ανάρτηση! Η τρανή απόδειξη πως ζούμε στο μέλλον!
      Γειά σου οικοδόμε!

      Διαγραφή
    2. Σωστοός! Γεια σου ρε σύντροφε!

      Διαγραφή
  6. ΒΑσικα το γαματο ειναι πως λεει οτι το ΚΚΕ εχει ως ταμπου τη λεξη πατριωτης
    Και κοιταζοντας την απο πανω αναρτηση, αυτη του φαρου, πως ακυρωνεται αυτοματως ο Ζουγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν δεν ρίξουμε ρε παιδιά και τις βολές μας κατα του ΚΚΕ πως θα μας δώσουν αύριο μεθαύριο οι μεγαλοκαναλάρχες καμιά δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να τα βαζουν και στο βιογραφικο τους

      - ενδιαφεροντα χομπυ δραστηριοτητες
      * αντικομμουνισμος, την πεμπτη 29 του μαρτη εκαμα αντικκε δηλωση, θα ακολουθησουν κι αλλες.

      Επισης μου αρεσει το θεατρο η μουσικη και το στριπτιζ

      Διαγραφή
  8. παλιά ήταν της μοδός να είσαι αριστερός,κέρδιζες πόντους.Τώρα η νέα τάση είναι αχταρμάς ρομαντικοαριστερολαικοδεξιοεθνικοσοσιαλιστης,όλο και κάποιος θα σου κάτσει!Η αλήθεια όμως είναι οτι το καλοκαίρι δεν ξέρω τι θα φορεθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tο γαματο της δηλωσης του ζουγα(που τον θεωρω πανεξυπνο και ταλαντουχο στη δουλεια του με μεγαλη αισθηση του χιουμορ)ειναι οτι ΞΕΡΕΙ ο αθεοφοβος οτι ο Μαρξ αν ζουσε τωρα θα γινοταν φιλοκαπιταληστης!ΧΑ ΧΑ ευθημησα ρε ζουγα εχεις δικιο 50 χρονια τα ιδια αυτο το ΚΚΕ πρεπει να αλλαξουμε συντροφοι!Τι την θελουμε την λαικη εξουσια;;;;;καλα δεν ειμαστε με τον καπιταλισμο;;;;;Το συστημα μπορει να γινει ανθρωπινο συντροφοι παπαριες λεγαμε 50 χρονια!Αρκει να ανακαλυψουμε ο ενας τον αλλο εκει ειναι το μυστικο μπραβο ρε ζουγα..........Μαρξ και τριχες αν ανακαλυψουμε ο ενας τον αλλο θα ζουμε μια χαρα χωρις υγεια παιδεια δουλεια και φαι!Αυτες ειναι θεσεις μαχαιρι για το συστημα ετσι πρεπει να γινουμε συντροφοι και οχι 50 χρονια τα ιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eίναι ενδιαφέρον να ασχοληθει κανείς με το πώς οι σημερινοί "καλλιτέχνες" (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έμπαιναν στο κόπο να αρθρώσουν μια σαφή θέση για την επικαιρότητα, προφανώς για να δουν πού θα γύρει η πλάστιγγα,ενώ τώρα που είναι ξεκάθαρο ότι ο "αντιμνημονισμός" είναι tres a la mode παρουσιάζονται σε όλα τα μέσα με αφορμή κάποια "αντιμνημονιακή" δημιουργία τους (π.χ. Ζουγανέλλης)και γίνονται τιμητές των πάντων. Είναι απλά το ένστικτο επιβίωσης μιας πλήρως εξαρτώμενης και ίσως κατασκευασμένης από το σύστημα μερίδας ανθρώπων, που έμαθε να βγάζει το ψωμί της ξεκούραστα, πλασάροντας ένα μέτριο (στην καλύτερη περίπτωση) έργο και τώρα προσπαθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα της, αφού έχει μεγαλώσει αρκετά για να μάθει να βγάζει αλλιώς το ψωμί τους (δουλεύοντας για παράδειγμα αφού δεν είναι ικανοί να δημιουργήσουν καλλιτεχνικά).

    momus

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...