10 Μαρ 2012

Ιt’s the final countdown, "σύντροφοι"!



"Συντροφοι"..Πασοκοι, γιατι αναρρωτιεστε, δεν ντρεπεστε να μη καταλαβαινετε, αμεσως, για ποιο πραγμα, μιλαμε οταν λεμε...αντιστροφη μετρηση; Μα καλοι μου.. "συντροφοι" του Πασοκ, που ´στε τοσο καιρο; 
Τα ψεμματα τελειωσαν (για οσους ακομη εχουμε τη σπανια..παθηση να ασχολουμαστε με το ...Πασοκ!) Παμε για ...νεες δοξες!
Μιλαμε για την εκλογή νέου προέδρου στο κομμα μας, βεβαια, οπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. Οικονομικών Βενιζέλος αναμενεται να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του. 

Γιατι ανεπισημως, φανταζομαι, οτι ΟΛΟΙ το ξερουμε!

Η Εθνική Συνδιάσκεψη του κομματος μας ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο (και πολυ κρατησε, λενε καποιες κακες γλωσσες, που θελουν το..κακο του κομματος μας, του οποιου η φημη καθημερινα αμαυρωνεται, αλλα μην πτοειστε, στην Ελλαδα ζουμε, ρε σεις, ολο και καποια (μαυρη)...συνεργασια θα σκεφτουμε και παλι για να βγουμε στα πραγματα! 
Εχουν γνωση οι..(αστυ)φύλακες!

Με την ευκαιρια μεταφερω και τη...καταμεστη απο κοσμο και ενθουσιωδη ατμοσφαιρα απο την Συνδιάσκεψη του κομματος μας για μην εχετε αμφιβολια περι της δυναμης μας 
(Με πληροφορουν εν τω μεταξυ απο το κεντρο, (παντα ηθελα να το πω), οτι σκοπευαν να βαλουν και κατι...μπαλονια, οπως στις Αμερικανικες εκστρατειες, που βλεπουμε και δε χoρταινουμε, αλλα εγινε ενας τσακωμος, (πεσαν μεχρι και μπουνιες) και επικρατησαν αυτοι που ελεγαν οτι για ...τα ματια του κοσμου, τουλαχιστον, ας δειξουμε οτι δεν κανουμε σπαταλες! 
Ετσι με πληροφορουν οτι δεν θα ερθουν τελικα ουτε οι χαρτοριχτρες, ουτε και οι...τσιρληντερς (cheerleaders) απο Βουλγαρια που ειχαμε κλεισει φτηνα φτηνα. Φτου σας χαμενοι, σαμποταζ!)

Το πλήρες πρόγραμμα, παντως, για οσους εχουν ...προβλημα (να το βρουν), έχει ως  εξής:


Σημ.Mη ξεχνατε: Mακρια απο..παρελασεις και φετος!

2 σχόλια:

  1. Μόνο που δεν ... πρόσεξαν και είχαν και ... προβληματικούς συνέδρους, που τους αρέσει ιδιαίτερα το ... γιαούρτι !!!

    Ειδικά όταν το ... πετάνε !!!

    Δες σχετικό μου άρθρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Και βεβαια τους τα χαλασε, λιγο, ο συνεδρος με το γιαουρτακι, αλλα εχουν συνηθισει τοσο, που μαλλον τους φαινεται παραξενο, πια, αν δεν φανε κανενα γιαουρτι, ετσι ''για το..καλο''! :)

    Ομως αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι καποιοι απ αυτους εχουν το θρασος και αποκαλουνται μεταξυ τους...''συντροφοι''! Εχασαν το νοημα πια οι λεξεις με δαυτους! :(

    Παω να δω το αρθρο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάθε χρήστης μπορεί να σχολιάσει στο γλόμπινγκ αφού επιλέξει διακριτικό ψευδώνυμο για αποφυγή συγχίσεων είτε με λογαριασμό Google είτε με τη χρήση της υπηρεσίας openID είτε με την απλή επιλογή ονόματος χρήστη.
Προσβλητικά ή υβριστικά σχόλια για συντάκτες ή σχολιαστές θα διαγράφονται. Δεν ενθαρρύνεται η χρήση υβριστικών λέξεων ή εκφράσεων.
Ο σχολιασμός γίνεται με το ελληνικό αλφάβητο και με μικρά γράμματα

Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε διαγραφή σχολίων που δημιουργούν σκόπιμη ή μη σύγχιση και απομάκρυνση από το θέμα της ανάρτησης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...